Evenimentul Zilei > Monden > Daliana Răducan o alintă pe fiica lui Răzvan Simion. Ianca răspunde cu inimioare pe rețelele sociale
Daliana Răducan o alintă pe fiica lui Răzvan Simion. Ianca răspunde cu inimioare pe rețelele sociale

Daliana Răducan o alintă pe fiica lui Răzvan Simion. Ianca răspunde cu inimioare pe rețelele sociale

O relație specială a înflorit în această primăvară. Daliana Răducan o alintă pe fiica partenerului său răzvan Simion. Ianca trimite și ea inimioare iubitei tatălui său.

Daliana Răducan și Ianca, fiica lui Răzvan Simion, au o relație specială. Iubita celebrului prezentator TV o alintă pe fiica partenerului său direct pe rețelele de socializare, reușind să surprindă pe toată lumea. Daliana Răducan trimite comentarii și mesaje emoționante Iancăi.

Poveste de dragoste în showbiz-ul românesc

De mai bine de 11 luni, Daliana Răducan și Răzvan Simion trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de iubire din showbiz-ul românesc. La început prezentatorul TV a vrut să o țină departe de ochii lumii pe iubita sa. În cele din urmă, chiar fiica sa, Ianca, a fost cea care i-a evidențiat în ochii lumii. Cât despre relația pe care o au în prezent Daliana și Ianca, numai cuvinte de laudă! Cele două se înțeleg de minune și se alintă una pe cealaltă în mediul online, relatează Spynews.ro.

Daliana Răduca a alintat-o pe Ianca, fiica lui Răzvan Simion, cu ”inimioara mea”

Așa s-a întâmplat și recent. La una dintre fotografiile postate de Daliana pe contul său de Instagram. Fiica lui Răzvan Simion a fost prima care a reacționat cu trei inimioare la postarea iubitei tatălui său. În scurt timp, Daliana Răducan i-a răspuns imediat, cu cel mai frumos apelativ, ”@iancasimionn ❤️inimioara mea🤗”, iar cineva are îndoieli, fotografiile recente ale celor trei stau drept dovadă relației lor excepționale.

Răzvan Simion și Daliana Răducan – la mare

Daliana Răducan și Răzvan Simion au profitat de vremea bună de la sfârșitul săptămânii trecute și au dat o fugă la mare. Mai mult, femeia a distribuit imagini cu cei doi, prima afișare oficială, pe Instagram.

Însoțiți de prieteni, cei doi iubiți au profitat de weekend și au băut o cafea pe litoral. Fostul partener al Lidiei Buble i-a făcut și o surpriză romantică actualei partenere.

Daliana a primit un superb buchet de flori, pe care l-a arătat internauților. Acesta era însoțit de emoticoane în formă de inimioară, semn că relația lor merge în direcția corectă.