Evenimentul Zilei > Monden > Bobonete și soția lui Răzvan Simion, ceartă la cuțite. „Mă rugam să o calce tramvaiul”
Bobonete și soția lui Răzvan Simion, ceartă la cuțite. „Mă rugam să o calce tramvaiul”

Bobonete și soția lui Răzvan Simion, ceartă la cuțite. „Mă rugam să o calce tramvaiul”

Puțină lume știe de prietenia strânsă dintre matinalul de la Antena 1, Răzvan Simion și actorul Mihai Bobonete. Cu toate astea, între fosta soție a prezentatorului și simpaticul artist a existat întotdeauna o adevărată luptă.

„Mă rugam să o calce tramvaiul”, s-a confesat Bobonete.

Ceartă eternă între Bobonete și nevasta lui Răzvan Simion

Bobonete: „Să știi că ești singurul meu prieten căruia i s-a potrivit divorțul ca mănușa”.

Răzvan Simion: „N-aș spune….”

Bobonete: „Ba da, îmi aduc aminte de momentele alea când îți aducea berea la pisoar, în club…ca să nu te vadă nevastă-ta și tot mă rugam ca la un moment dat să o calce tramvaiul. Acum, dacă o asculta, singur mă înjură. Dar la cât m-a înjurat ea de când mă știe, nu mă mai interesează o înjurătură în plus”, a afirmat, cu unor, actorul în podcastul său.

După un mariaj ce a durat 15 ani, timp în care au crescut doi copii împreună, Răzvan Simion a divorțat de Diana Simion, în 2015. Răzvan și Diana s-au despărțit, după ce acesta a fost surprins cu cântăreața Lidia Buble, cea cu care avea o relație secretă.

Divorțat de fosta sa soție, Diana, alături de care are doi copii, Ianca și Tudor, matinalul a încercat să își refacă viața alături de Lidia Buble. Cuplul nu a rezistat însă testului timpului și astăzi Răzvan iubește din nou o frumoasă brunetă, pe numele său Daliana Răducan.

Căsnicie de „fațadă”

Apropiații foștilor soți susțineau că mariajul lor scârțâia de ceva vreme și că aveau doar o căsnicie de „fațadă”. Se spune că Diana Simion a suferit teribil după divorț și nu s-a ferit să arate acest lucru.

Diana Simion a fost o prezență discretă în perioada în care a fost căsătorită cu Răzvan Simion, puține fiind evenimentele mondene la care aceasta a participat.

După despărțire, ea a părăsit Capitala și și-a refăcut viața la Timișoara. Și-a construit o casă în care să locuiască alături de cei doi copii ai săi. Iar, de ceva timp, Diana trăiește o poveste de dragoste cu un afacerist de pe Bega.