Evenimentul ZileiPolitica Dacian Cioloș îl ameninţă pe Florin Cîţu: „Din acest moment, nu mai are…”

 Dacian Cioloș îl ameninţă pe Florin Cîţu: „Din acest moment, nu mai are…”

 Dacian Cioloș îl ameninţă pe Florin Cîţu: „Din acest moment, nu mai are…”
Dacian Cioloş a răbufnit pe social media unde îi atrage atenţia premierului Florin Cîţu că a greşit cu demiterea lui Vlad Voiculescu şi nu va mai avea sprijinul USR PLUS.
Dacian Cioloş: Florin Cîțu a făcut jocul celor care frânează reformele din programul de guvernare. Nu mai are sprijinul USR PLUS.
Dacian Cioloș a amintit încă o dată despre decizia USR PLUS de a retrage sprijinul politic prim-ministrului Florin Cîțu după ce acesta a luat decizia de a-l demite pe Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății
Dacian  Cioloş: „Demiterea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, este o decizie imatură, care pune sub semnul întrebării capacitatea domniei sale de a conduce un guvern de coaliție funcțional”. Anunțul său vine după cel al vicepremierului Dan Barna care a anunțat retragerea sprijinului politic pentru Florin Cîțu.

Dacian Cioloș îl ameninţă pe Florin Cîţu: a făcut  jocul celor care frânează de trei luni reformele

Şi continuă: „În Coaliție, am luat până acum decizii împreună, iar acest lucru a făcut-o funcțională.
Din păcate, nu același lucru s-a întâmplat azi, când premierul Cîțu a decis să ia unilateral o decizie fără o consultare prealabilă cu noi, cei care i-am fost parteneri și l-am susținut pentru a conduce guvernul Coaliției.
Demiterea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, este o decizie imatură, care pune sub semnul întrebării capacitatea domniei sale de a conduce un guvern de coaliție funcțional, o echipă pentru reformarea României.
Din acest moment, Florin Cîțu nu mai are susținerea Alianței USR PLUS pentru rămânerea în funcția de prim-ministru.
Încă din prima zi a mandatului său, Vlad Voiculescu a început un proces de reforme pentru realizarea cărora s-a angajat întreaga coaliție, inclusiv domnul Cîțu, atunci când a primit invitația de a-și asuma rolul pe care încă îl deține.
Florin Cîțu a făcut astăzi jocul celor care frânează de trei luni reformele din programul de guvernare pe care l-am agreat și votat împreună.
Alianța USR PLUS își dorește să rămână într-o coaliție de guvernare care își asumă reforme. Am cerut de urgență o ședință a Coaliției pentru a discuta retragerea sprijinului politic pentru premierul Cîțu”, a scris Dacian Cioloș pe Facebook.

Accesează: