Dacian Cioloș a vizitat răniții de la COLECTIV internați la Bruxelles

Dacian Cioloș a vizitat răniții de la COLECTIV internați la Bruxelles

Premierul Dacian Cioloș i-a vizitat, vineri seara, pe răniții de la Colectiv internați la Spitalul Militar "Reine Astrid" din Bruxelles.

"Înainte de întoarcerea în România, după participarea la Consiliul European, am vizitat pacienții răniți la #Colectiv internați la spitalul militar din Belgia. Am vorbit cu medicii lor și cu rudele celor internați. Dincolo de drama fiecăruia în parte, am văzut în ochii lor și ai rudelor o sclipire de speranță. Câțiva dintre ei se simt mai bine și m-am bucurat să pot vedea că până și cei care au trecut prin operații grele au puterea să lupte pentru a merge mai departe", a precizat premierul, pe pagina sa de Facebook.

Premierul a semnat în carea de onoare a spitalului, în semn de omagiu pentru dăruirea  și grija medicilor belgieni, precizând că Executivul va face tot posibil pentru ca recuperarea victimelor să continue fără probleme.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Le-am confirmat încă o dată românilor noștri că guvernul va face tot posibilul pentru ca recuperarea lor să continue fără probleme sau griji în plus. Toți sunt oameni tineri pe care vrem să-i vedem acasă cât mai curând și care trebuie să se întoarcă în societate ca oameni normali, activi, utili și independenți. Acesta este noul nostru țel. Puterea lor de a depăși drama prin care trec îmi dă și mie putere. Le-am urat să aibă sărbători fericite și încredere în noi. Este responsabilitatea noastră să-i susținem", a subliniat premierul Dacian Cioloș.

În prezent, opt persoane sunt internate în spitale din Belgia, potrivit ultimelor date ale Ministerului Sănătății.