Momentan nu s-a stabilit dacă oasele găsite joi sunt de proveninţă umană. Medicii legiști urmează să efectueze o expertiză în acest sens, potrivit site-ului romaniatv.net.

Astăzi au fost reluate cercetările la casa principalului suspect în cazul dispariţiei Alexandrei Măceşanu şi a Luizei Melencu.

Totodată, potrivit aceleiași surse, astăzi sunt șanse mari să fie anunţate şi rezultatele ADN ale dinţilor găsiţi în pădure. Medicii legişti ar trebui să stabilească dacă dinţii gasiţi de anchetatori sunt ai tinerei disparute în luna aprilie în Caracal, Luiza Melencu, sau dacă aparţin altei victime.

La DIICOT Craiova, Gheorghe Dincă va participa la expertiza telefoanelor, a aparatului foto și a laptopului găsit la el acasă. Nu mai puțin de 3 telefoane au fost găsite de către anchetatori la casa lui Dincă. Cel de-al patrulea mobil a fost vândut, iar Dincă a recunoscut că era folosit pentru a contacta familia Luizei Melencu.

În privința telefonului de pe care Alexandra Măceșanu ar fi sunat la 112, Gheorghe Dincă le-a transmis anchetatorilor că a fost ars pentru a nu putea fi identificat.