Evenimentul Zilei > Actualitate > Cutremur în media. Lovitură năpraznică pentru o televiziune de top din România
Cutremur în media. Lovitură năpraznică pentru o televiziune de top din România

Cutremur în media. Lovitură năpraznică pentru o televiziune de top din România

Directorul de programe al televiziunii ProTV, Stella Litou a anunţat că îşi dă demisia pentru a se duce la trustul media Antenna Group. Zona de programming va fi preluată de Antonii Mangov, care vine din Bulgaria.

Stella Litou, directorul de programe al stației ProTV, în ultimii patru ani, va părăsi postul de televiziune, potrivit  cancan.ro

Stella Litou pleacă la Antenna Group, unul dintre cele mai mari grupuri media din Grecia. Acolo, va avea o poziție importantă în top management.

Grupul grecesc este prezent și în România, doar prin operațiuni de radio (Kiss FM, Rock FM, Magic FM).

Stella Litou a venit în Pro TV în ianuarie 2015. Înainte de a se alătura echipei din România, Stella Litou a ocupat poziția de Head of Strategy and Development pentru MTG, Nova Broadcasting Group din Sofia, Bulgaria. Cel mai important proiecta la care a lucrat Stella Litou este ”Românii au talent”.

În 2008, Antonii Mangov a început să lucreze la Nova Broadcasting Group în Bulgaria, iar în ultimii doi ani a fost responsabil de strategia generală de programare, planificarea pe termen lung și poziționarea grupului, coordonarea conținutului și a grilelor locale de programe, precum și de strategia generală de achiziții a grupului.