Evenimentul Zilei > Actualitate > Cutremur la MAI. Ministrul Vela anunță demiteri la Jandarmerie!
Cutremur la MAI. Ministrul Vela anunță demiteri la Jandarmerie!

Cutremur la MAI. Ministrul Vela anunță demiteri la Jandarmerie!

Supărat pe Jandarmeria București pentru că a tergiversat livrarea convorbirilor desecretizate dintre jandarmi din 10 august, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, anunță demiteri în aceste zile.

Marți seară,în cadrul unei emisiuni televizate, Vela a anunțat că urmează demiteri la Jandarmeria București pentru că „oameni din eșalonul doi și trei au tras frâna de mână” în dosarul 10 august, după ce Vela a cerut să primească convorbirile desecretizate dintre jandarmi ca să le poată trimită procurorilor DIICOT.

”Urmează demiteri la Jandarmeria București pentru că avem viteze diferite. Nu spun că neapărat conducerea, dar oameni din eșalonul doi și trei au tras frâna de mână în acest dosar. Da, urmează demiteri, pentru că au tărăganat livrarea convorbirilor desecretizate dintre jandarmi, din seara de 10 august, ca să le pot trimite procurorilor”, a transmis Vela, potrvit g4media.ro.

Procurorii DIICOT au solicitat în mai multe rânduri convorbirile desecretizate dintre jandarmi pentru Dosarul 10 august, cereri la care nu au primit nici un răspuns.