Evenimentul Zilei > International > CUTREMUR în MEDIA! Unul dintre cei mai VECHI și IUBIȚI prezentatori a fost găsit MORT! Poliția a intrat în ALERTĂ!
CUTREMUR în MEDIA! Unul dintre cei mai VECHI și IUBIȚI prezentatori a fost găsit MORT! Poliția a intrat în ALERTĂ!

CUTREMUR în MEDIA! Unul dintre cei mai VECHI și IUBIȚI prezentatori a fost găsit MORT! Poliția a intrat în ALERTĂ!

Cutremur! Autoritățile au intrat în alertă după ce moartea unuia dintre cei mai apreciați oameni din media a scos la suprafață detalii șocante.

Sfârșit tragic pentru unul dintre cei mai iubiți prezentatori de radio din Liban. Gavin Ford a fost găsit mort în propria sa locuință, scrie thesun.co.uk.

Emisiunea prezentată de acesta era cea mai populară din Liban, încă din 1996. Ascultătorii britanicului au lăsat sute de  mesaje de condoleanțe

Gavin Ford, în vârstă de 65 de ani, a fost găsit strangulat, cu mâinile legate la spate, iar poliția crede că are de-a face cu o crimă brutală.

Prezentatorul fusese lovit în cap cu un obiect contondent, scrie presa din Liban. Potrivit AP, un oficial a confirmat că anchetatorii discută cu vecinii britanicului, pentru a afla cine l-a vizitat în ziua în care a murit. Show-ul matinal prezentat de Gavin Ford era cel mai popular din Liban, încă din 1996.