Evenimentul ZileiActualitateCutremur în Europa de Est. NATO trimite 40.000 de soldați la graniță?

Cutremur în Europa de Est. NATO trimite 40.000 de soldați la graniță?

Cutremur în Europa de Est. NATO trimite 40.000 de soldați la graniță?
Trupele americane sunt redistribuite din America de Nord continentală în Europa prin Atlantic, a declarat ministrul rus al apărării Serghei Shoigu.

Potrivit oficialului rus, NATO va concentra aproximativ 40.000 de soldați și 15.000 de echipamente militare în apropierea frontierelor rusești, în toate regiunile dintre Marea Neagră și cea Baltică, a declarat marți ministrului rus al apărării, Serghei Shoigu.

„40.000 de soldați și 15.000 de articole de armament și echipamente militare, inclusiv avioane strategice, vor fi concentrate” în apropierea granițelor rusești, a spus șeful apărării Federației Ruse, notează Agenția Tass.

Ne puteți urmări și pe Google News

Forțele NATO se îndreaptă spre frontierele Rusiei

„Trupele din Europa se îndreaptă spre frontierele rusești. Forțele de bază sunt adunate în zona Mării Negre și în regiunea Baltică”, a spus șeful apărării.


Biden, groparul hegemoniei SUA? Bugetul este excelent… pentru Rusia și China


După cum a subliniat ministrul rus al apărării, „grupările de forțe ale SUA sunt consolidate în Polonia și statele baltice, conceptul american a fost adoptat și este pus în aplicare, iar intensitatea recunoașterii aeriene a crescut de două ori, iar cea navală a crescut cu 50 % comparativ cu anul trecut. ”

„Alianța deține anual până la 40 de măsuri operaționale de formare cu o tendință clar anti-rusă în Europa. În primăvara acestui an, forțele aliate NATO au lansat exerciții Defender Europa 2021, cel mai mare exercițiu din ultimii 30 de ani” a subliniat șeful apărării.

„Ne testează forța, ne pun nervii la încercare. Nu vor reuși „.

Și ministerul rus de Externe a adresat un avertisment dur Statelor Unite ale Americii. Viceministrul de externe Sergei Ryabkov a catalogat drept o „provocare” decizia Statelor Unite ale Americii de a trimite două nave de război în Marea Neagră pe fondul mari acumulări de forțe rusești, aproape de granița de est a Ucrainei și în Crimeea. Diplomatul rus a declarat că țara sa își mișcă forțele între propriile granițe după cum consideră potrivit, inclusiv în scopuri defensive.

„Nu este absolut nimic de făcut pentru navele americane apropierea țărmurilor noastre. Această desfășurare de forțe este„ o provocare în sensul cel mai clar al cuvântului ”, a spus Ryabkov.


Iranul “vânează” israelieni pe rețelele sociale pentru a-i răpi. Cum funcționează teribila capcană cu femei frumoase


„Ne testează forța, ne pun nervii la încercare. Nu vor reuși „.„Avertizăm Statele Unite că ar face mai bine să stea departe de Crimeea și de coasta noastră de la Marea Neagră. Riscul de incidente nespecificate este foarte mare”. a concluzionat amenințător Ryabkov, susține site-ul israelianDebkaFile, care citează agenția Interfax.

Război diplomatic halucinant între Ungaria și Germania. De la ce a pornit scandalul?


Accesează: