Evenimentul Zilei > Economie > Curs valutar, 17 ianuarie. BNR a făcut anunțul
Curs valutar, 17 ianuarie. BNR a făcut anunțul

Curs valutar, 17 ianuarie. BNR a făcut anunțul

Banca Națională a României a oferit informații de ultimă oră cu privire la valoarea pe care o au monedele astăzi, 17 ianuarie.

Conform BNR, dolarul american și lira sterlină înregistrează valori diferite față de ziua precedentă. În mod surprinzător, euro scade, dolarul american crește, iar lira sterlină se apropie de o nouă cifră istorică.

După cum ne-am obișnuit, Banca Națională a României oferă informații în timp real referitoare la valoarea pe care o înregistrează astăzi, 17 ianuarie, un euro. Cu toate că specialiștii anunțau că un euro se apropie de un prag istoric de 4,8 lei, situația este cu totul alta. Potrivit cursului interbancar, spre deosebire de ieri, moneda are o valoare mai mică și este într-o continuă scădere. Conform cursului BNR, 1 euro are o valoare de 4.7792 lei.

Dolarul american cunoaște astăzi o valoare mai mare decât cea pe care a înregistrat-o ieri. Banca Națională a României informează, prin intermediul cursului interbancar lansat în această dimineață că dolarul se apropie de pragul de 4,3 lei. Un dolar are o valoare exactă de 4.2976 lei.

Dintre toate monedele, lira sterlină crește cel mai mult față de ziua de ieri. Potrivit cursului interbancar, moneda are o valoare cu mult mai mare față de cea înregistrată pe 16 ianuarie. O liră sterlină are astăzi o valoare de 5.6074 lei.