Evenimentul Zilei > Monden > Cuplul Schumacher anunță că își vinde locuința. Familia se mută în orașul în care campionul se recuperează
Cuplul Schumacher anunță că își vinde locuința. Familia se mută în orașul în care campionul se recuperează

Cuplul Schumacher anunță că își vinde locuința. Familia se mută în orașul în care campionul se recuperează

Cuplul Schumacher își vinde vila din Elveția. Familia va locui în orașul în care fostul campion mondial va urma tratamente de recuperare.

Soția lui Michael Schumacher a anunțat vânzarea vilei familiei din Geneva, Elveția. Potrivit informațiilor apărute în presa străină, soția fostului campion mondial a scos la vânzare proprietatea de 20.000 de metri pătrați la prețul de 5.81 milioane de euro. 

Cuplul Schumacher a cumpărat proprietatea „Sur le Moulin” în anul 2012, și a plătit pentru ea 3,48 milioane de euro, chiar înainte ca Michael să câștige, pentru a cincea oară, titlul de campion mondial F1. 

Cuplul nu mai petrece foarte mult timp în vila scoasă la vânzare. Potrivit informațiilor din spațiul public, cei doi soți s-au mutat într-o altă locuință din Gland, acolo unde fostul campion își continuă recuperarea.

Proprietatea a fost descrisă ca fiind una extrem de liniștită și de sigură. Cu toate acestea, după ce familia a părăsit locuința, agenții imobiliari au transmis că a fost dificil să găsească noi proprietari.

Apropiații fostului campion nu comentează starea de sănătate a acestuia

Michael Schumacher se recuperează după accidentul de schi pe care l-a suferit în anul 2013, în Alpii francezi. Se știe că pilotul ar fi pătruns într-o zonă în care schiatul era interzis, ar fi căzut şi s-ar fi lovit cu capul puternic de o stâncă, suferind leziuni grave la nivelul creierului, în ciuda faptului că purta cască de protecţie.

Despre starea sa de sănătate, în spațiul public nu există informații concrete, iar apropiații și familia nu oferă detalii în acest sens. Directorul companiei Ferrari a fost și el solicitat de către presă în acest sens, însă a refuzat să comenteze.

Jean Todt, actualul director executiv al companiei italiene Ferrari susține că băiatul campionului va urma exemplul tatălui său. El a mai relatat presei că îl vizitează lunar pe fostul campion, iar, în urma vizitelor, împărtășește cu fanii lui Schumacher diverse detalii.

În privința stării de sănătate a campionului însă, nu a dorit să se exprime.

Un neurochirurg de renume a avertizat fanii fostului campion însă, la începutul anului trecut, că starea de sănătate a bărbatului se poate agrava. În acest sens, Jean Todt a transmis: “Sunt foarte rezervat în privința afirmațiilor de acest fel, însă este adevărat. Totuși, Michael este pe mâini bune și nu renunță, ci continuă să lupte”. 

“Îl vizitez pe Michael foarte des – o dată sau de două ori pe lună. Răspunsul meu rămâne același – Michael luptă. Tot ce putem face e să sperăm că lucrurile vor evolua în bine atât pentru el, cât și pentru familia lui”, a spus directorul Ferrari, potrivit nz.news.yahoo.com