Evenimentul Zilei > Actualitate > CUPA ROMÂNIEI. Astra Giurgiu – ACS Poli Timișoara, 4-1. Semifinala a fost marcată de greșeli INCREDIBILE. „De când mă uit la fotbal, n-am văzut așa ceva”
CUPA ROMÂNIEI. Astra Giurgiu – ACS Poli Timișoara, 4-1. Semifinala a fost marcată de greșeli INCREDIBILE. „De când mă uit la fotbal, n-am văzut așa ceva”

CUPA ROMÂNIEI. Astra Giurgiu – ACS Poli Timișoara, 4-1. Semifinala a fost marcată de greșeli INCREDIBILE. „De când mă uit la fotbal, n-am văzut așa ceva”

Astra Giurgiu s-a impus, marți, cu scorul de 4-1 în confruntarea cu ACS Poli Timișoara din prima manșă a semifinalelor Cupei României. Meciul a fost marcat de mari gafe de arbitraj.

Astra Giurgiu este ca și calificată în finala Cupei României, după victoria obținută, mați, pe teren propriu, în fața formației ACS Poli Timișoara, scor 4-1. Elevii lui Marius Șumudică au punctat prin Constantin Budescu (4 și 52 – ambele din penalty), Cristian Săpunaru (36) și Alexandru Ioniță (76), golul de onoare al bănățenilor a purtat semnătura lui Alexandru Popovici, în minutul 8. Jocul a fost stricat de prestația brigăzii conduse de „centralului” Alexandru Comănescu. Cele două lovituri de la 11 metri acordate pentru Astra au fost consecințele a două simulări. Pe de altă parte, giurgiuvenii au mai avut 3 penaltyuri, nesancționate de Comănescu, iar golul Timișoarei a venit după o fază la care Mailat era în ofsaid.

De când mă uit la fotbal, n-am văzut așa ceva!", a spus Dan Lăzărescu, fost tușier.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: