Evenimentul ZileiActualitateCumpănaşu explodează pe Facebook după decizia CSM. „Tupeu de borfaşi! „Suntem plini de ură”

Cumpănaşu explodează pe Facebook după decizia CSM. „Tupeu de borfaşi! „Suntem plini de ură”

Cumpănaşu explodează pe Facebook după decizia CSM. „Tupeu de borfaşi! „Suntem plini de ură”
După decizia CSM prin care a fost ridicată suspendarea procurorului care nu a permis intervenţia forţelor de ordine până la 6 dimineaţa la casa lui Dincă, Alexandru Cumpănaşu a reacţionat foarte dur.

„Nu suntem revoltaţi, suntem plini de ură. Nu am crezut ca se va intampla, este o umilire a familiei, a Alexandrei, a ce s-a întamplat, acest procuror a acoperit interventia si suntem in stare de soc. Am vorbit cu părinţii la telefon, au început să plângă”, a spus Alexandru Cumpănaşu

„Este un sistem nenorocit, procurorul si-a dovedit reaua vointa, cine are copii nu poate sa judece normal, CSM si-a dovedit incompetenta, apara infractorii din justitie, nu ma feresc, nu poti la cateva zile dupa alegeri…Dacă se desfiinţează şi SIIJ, individul asta scapă de orice problemă”, a mai declarat Cumpănaşu.

Cumpănaşu a mai afirmat că întoarcerea procurorului Popescu la locul de muncă este frustant

„Tupeu de borfaşi!!! S-au terminat alegerile și acum SISTEMUL își dă proba TUPEULUI. CSM A DECIS retragerea suspendării și întoarcerea la locul de muncă pentru PROCURORUL POPESCU, cel care a stat 19 ore fără să se intervină cu poliția în cazul Alexandrei. Nu pot să va descriu frustrarea, supărarea și mâhnirea familiei.

NU NE VINE SĂ CREDEM PUR ȘI SIMPLU. CSM a dovedit încă o dată că este un corp de aparat infractorii din justiție. Iar Popescu – un procuror conectat foarte sus. Mai continuă anchetă la SIIJ, până va fi și această desființată după cum s-a anunțat deja. Familia Alexandrei este în stare de șoc pur și simplu!!!”, a scris Alexandru Cumpănaşu pe Facebook.

De asemenea, Cumpănaşu a mai spus că va solicita Procurorului General stadiul tuturor plângerilor depuse „față de toate instituțiile și persoanele implicate în cazul Alexandrei”

„4 luni de la dispariția Alexandrei și o NOUĂ PLANGERE PENALĂ DEPUSĂ!
Dragi romani, astăzi se împlinesc 4 luni de când a dispărut Alexandra. Și am sentimentul că societatea românească încet-încet uită de 112, de procurori, polițiști, bătaia de joc la adresa ei și a noastră. Bârfa, superficialul, campania au aruncat în derizoriu și treptat în uitare acest copil minunat. Noi, familia, ne vom duce LUPTA PĂNĂ LA CAPĂT. Este însă trist cum INTERLOPII și INFRACTORII au prins tot mai mult curaj și în fiecare zi apar omoruri, răpiri, violuri, clanuri ce devin pentru majoritatea românilor normalitate și obișnuință.
Am depus o NOUĂ PLANGERE penală pe numele lui Gheorghe Dincă, Daniela Dincă, Daniel Dincă și Remus Rădoi la Parchetul General respectiv plângerea nr. 1269/2019. Am primit astăzi răspuns de la Parchetul General prin adresa nr 12701/2019 prin care mi se comunică că plângerea penală a fost trimisă tot către DIICOT. Voi solicita domnului Procuror General și STADIUL instituțional al tuturor plângerilor depuse față de toate instituțiile și persoanele implicate în cazul Alexandrei”, a scris Alexandru Cumpănaşu pe Facebook, potrivit romaniatv.net

 


Accesează: