Evenimentul Zilei > Actualitate > Cumpănașu cere expertiză internațională în cazul oaselor găsite la Dincă acasă
Cumpănașu cere expertiză internațională în cazul oaselor găsite la Dincă acasă

Cumpănașu cere expertiză internațională în cazul oaselor găsite la Dincă acasă

După ce joi a lansat un ultimatum către autorități, Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei despre care se presupune că ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă în tragedia de la Caracal, a anunțat că osemintele găsite în casa bărbatului vor fi expertizate internațional.

Cumpănașu a anunțat acest lucru pe Facebook, într-o postare, sâmbătă la prânz. ”Minunați români care ne sunteți alăuri, am vorbit cu părinții Alexandrei acum și au fost de acord să facem o EXPERTIZĂ INTERNAȚIONALĂ a rămășițelor presupuse a fi ale Alexandrei!. #112vreausatraiesc. Pentru liniștea sufletească a familiei și a tuturor și pentru aflarea adevărului. Acum voi continua să scot la iveala rețelele și complicitățile din acest caz!!!!!”, a scvris președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României.

Anunțul vine după ce, sâmbătă, DIICOT a informat oficial rezultatul expertizei IML în cazul resturilor umane găsite în casa lui Dincă.

”În urma analizelor de laborator ale probelor ridicate, efectuate până în prezent, a rezultat profilul genetic al unei singure persoane, respectiv Măceșanu Alexandra Mihaela, concluzie fundamentată științific pe compararea acestui profil genetic determinat cu profilul genetic determinat al părinților Alexandrei”, a transmis sâmbătă DIICOT, într-un comunicat de presă.