Cumpănașu a anunțat acest lucru pe Facebook, într-o postare, sâmbătă la prânz. ”Minunați români care ne sunteți alăuri, am vorbit cu părinții Alexandrei acum și au fost de acord să facem o EXPERTIZĂ INTERNAȚIONALĂ a rămășițelor presupuse a fi ale Alexandrei!. #112vreausatraiesc. Pentru liniștea sufletească a familiei și a tuturor și pentru aflarea adevărului. Acum voi continua să scot la iveala rețelele și complicitățile din acest caz!!!!!”, a scvris președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României.

Anunțul vine după ce, sâmbătă, DIICOT a informat oficial rezultatul expertizei IML în cazul resturilor umane găsite în casa lui Dincă.

”În urma analizelor de laborator ale probelor ridicate, efectuate până în prezent, a rezultat profilul genetic al unei singure persoane, respectiv Măceșanu Alexandra Mihaela, concluzie fundamentată științific pe compararea acestui profil genetic determinat cu profilul genetic determinat al părinților Alexandrei”, a transmis sâmbătă DIICOT, într-un comunicat de presă.