Evenimentul Zilei > Social > Cum ții sub control diabetul cu suplimentele naturiste cu insulină vegetală, pentru o glicemie normală
Cum ții sub control diabetul cu suplimentele naturiste cu insulină vegetală, pentru o glicemie normală

Cum ții sub control diabetul cu suplimentele naturiste cu insulină vegetală, pentru o glicemie normală

Cele mai recente date făcute publice de Forumul Român de Diabet arată că unul din zece români suferă de diabet. Ba mai mult, rezultate acestui studiu ce s-a derulat în perioada iulie-august 2020 a arătat că populația din România nu conștientizează gravitatea diabetului zaharat tip 2. În același timp, însă, în țara noastră a fost dezvoltat un remediu naturist revoluționar, ce vine în sprijinul persoanelor bolnave de diabet.

Au trecut 35 de ani de când a fost inventată insulina vegetală, iar acum a fost pus la punct un  supliment alimentar ce ajută la reglarea glicemiei în mod natural, dar și la ameliorarea simptomelor date de această afecțiune, întrucât conține numeroase ingrediente naturiste, printre care extract din fructe imature de castravete amar, extract din fructe de afin, floarea pasiunii, turmeric, pulbere din frunze de Gymnema sylvestre, dar și extract din fructe de piper negru, picolinat de crom și beta caroten.

Cum acționează acest supliment alimentar pentru diabet? Prin conținutul său de insulină vegetală, contribuie la scăderea glicemiei, întrucât ajută la stimularea formării celulelor beta din pancreas, dar și la reducerea cantității de glucoză din sânge, inhibând gluconeogeneza.

Noul medicament natural pentru diabet oferă o viață normală persoanelor diagnosticate cu diabet, întrucât conține o formulă unică, obținută din ingrediente naturale. Spre exemplu, castravetele amar conține antioxidanți care sunt responsabili de normalizarea glicemiei, având puterea de a inhiba gluconeogeneza. Extractul din fructe de afin, în schimb, este o sursă de vitamine, între care A, B1, B2, C, motiv pentru care îmbunătățește funcția pancreasului și previne retinopatia diabetică.

În același timp, printre ingredientele acestui medicament inovator se numără și turmericul, care conține antioxidanți și curcumin, ajutând la combaterea inflamațiilor și sporind secreția de insulină a pancreasului.  De asemenea, pulberea din frunze de Gymnema sylvestre ajută la regenerarea celulelor pancreatice secretoare de insulină și poate reduce pofta de dulce.

Din compoziția sa nu lipsește nici beta caroten, un ingredient responsabil de menținerea sănătății ochilor. Acesta este eficient pentru diabetici, întrucât previne apariția problemelor oculare, care sunt specifice bolnavilor, odată ce boala avansează. De asemenea, persoanele care suferă de diabet se confruntă cu glicemie oscilantă, fapt pentru care a fost inclus în compoziția acestui medicament natural și picolinat de crom, care ajută la normalizarea acesteia, dar și care sporește eficiența insulinei și transportl glucozei din fluxul sanguin în membranele celulelor.

Zeci de mii de români se bucură deja de acest remediu naturist care conține insulină vegetală si care este disponibil în farmacii, plafare, dar și în magazine online, astfel că poți intra și tu în posesia lui cu ușurință. Totuși, atenție! Acest produs este recomandat femeilor însărcinate și celor care alăptează, numai cu recomandarea medicului. Persoanele care au alergie la oricare dintre ingredientele din compoziție ar trebui să nu consume acest supliment alimentar.