Evenimentul Zilei > Monden > Cum și-a speriat Antonia fanii. Ce a pățit într-un club…
Cum și-a speriat Antonia fanii. Ce a pățit într-un club…

Cum și-a speriat Antonia fanii. Ce a pățit într-un club…

Antonia a reușit să își sperie fanii din social media după ce a postat pe Instagram, că cineva i-a furat portofelul înt-un club.

 

Mai precis, în urmă cu doar câteva ore, Antonia a pus pe pagina sa de socializare un mesaj prin care și-a rugat fanii să o ajute în căutarea unui portofel furat în urmă cu o seară într-un club din Capitală. Vedeta a ținut să precizeze că cine le găsește le poate returna la o secție de Poliție din Sectorul 1 al Bucureștiului.

„Portofel furat noaptea trecută într-un club din Sectorul 1. Actele erau cele mai importante. Dacă le-a găsit cineva sau le găsește vă rugăm să le predeți la o secție de poliție din sectorul 1”, a scris cântăreața pe contul său de socializare!

Un cuplu de poveste

Chiar dacă au doi copii, Antonia și Alex Velea nu au uitat să fie intimi unul cu celălalt și chiar își demonstrează iubirea în public. În celebrul club Loft din Mamaia, cel frecventat de toată spuma showbizului, Antonia și Velea au concertat recent, însă nu doar activitatea lor artistică de pe scenă a atras atenția fanilor, ci mai degrabă „picanteriile” pe care cei doi artiști le-au expus, fără rețineri.

Antonia i-a declarat, la microfon, în fața tuturor, iubirea lui Alex Velea: „Te iubesc!!!!”, i-a spus ea, cu zâmbetul pe buze, spre bucuria tuturor celor prezenți la eveniment. În tot acest timp, Alex Velea a sorbit-o din priviri pe iubita sa și s-a comportat de parcă ar fi prima zi în care este îndrăgostit de ea. Totul se întâmpla în urmă cu doar o săptămână.

De mai bine de șapte ani, Antonia și Alex Velea fac unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Din rodul iubirii lor s-au născut doi băieți, Achim și Dominic. Întrebată fiind de ce nu se căsătorește cu Alex Velea și când au de gând să facă pasul cel mare, Antonia a răspuns că… nu a fost cerută încă. Așadar, s-ar putea spune că o eventuală căsătorie se lasă așteptată și din cauza lui Alex Velea. Artista a vorbit, de asemenea și despre rochia de mireasa:

„Nunta perfectă este atunci când ești alături de jumătatea ta, persoana pe care o iubești necondiționat, de oa­menii dragi ție și te simți bine”, a precizat cântăreața pentru revista Viva.

Mai mult decât atât, tot într-un interviu, Antonia a vorbit și despre secretul fericirii în cuplu, și anume: chimia. Artista a mărturisit că între ea și partenerul ei există o chimie evidentă chiar și în fotografiile de pe Internet, notează Cancan.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: