Evenimentul Zilei > Monden > Cum și-a fentat Pastramă nevasta. Ce o să zică Brigitte? Se lasă cu scandal?
Cum și-a fentat Pastramă nevasta. Ce o să zică Brigitte? Se lasă cu scandal?

Cum și-a fentat Pastramă nevasta. Ce o să zică Brigitte? Se lasă cu scandal?

Pastramă şi Brigitte sun puşi pe fapte mari, să facă bani, numai că Florin şi-ar fi pus afacerea la adăpost în caz de divorţ.

Pastramă şi Brigitte şi-au deschis un restaurant de tip fast-food, în zona Fundeni din Capitală. Cu toate că lucrează cot la cot, Florin Pastramă și-a pus afacerea la ”adăpost” în eventualitatea unui divorț.

Brigitte a ajuns de la soția lui Ilie Năstase la shaormăreasă

„Cu toate că trage cot la cot cu soțul ei, Florin Pastramă, atunci când vine vorba de afaceri relația dintre cei doi este de patron-angajat. Și asta pentru că Florin Pastramă se pare că și-a pus afacerea la ”adăpost” în eventualitatea unui divorț. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, firma ar aparține în totalitate soțului vedetei. Compania ”La Bariera Baicului SRL”, care are ca obiect de activitate ”restaurante”, un capital social de doar 200 de lei și care a luat naștere în urmă cu aproximativ un an, aparține asociatului unic Florin Pastramă. Conform datelor raportate de Registrul Comerțului, fosta doamnă Năstase pare să fie doar o angajată la shaormeria de pe Fundeni”, notează cancan.

La finalul anului 2018, Brigitte şi Florin Pastramă au pus împreună bazele unui proiect de sute de mii de euro, după ce au demarat lucrările în vederea construirii unui mini-cartier de vile în Ştefăneşti. Cei doi s-au îndrăgostit în timp ce se aflau pe platourile de filmare ale emisiunii “Ferma. Un nou început”, de la Pro TV. Au devenit soț și soție în vara anului trecut, mai spune sursa menţionată.