Evenimentul Zilei > Monden > Cum și-a cunoscut Gigi Becali soția. A ținut asta ascuns multă vreme: Dumnezeu mi-e martor
Cum și-a cunoscut Gigi Becali soția. A ținut asta ascuns multă vreme: Dumnezeu mi-e martor

Cum și-a cunoscut Gigi Becali soția. A ținut asta ascuns multă vreme: Dumnezeu mi-e martor

Gigi Becali este căsătorit din 1994 cu femeia care i-a dăruit trei fete, Teodora (27 de ani), Alexandra (26 de ani) și Cristina (21 de ani). Partenera patronului FCSB evită să fie în lumina reflectoarelor și puțini știu detalii despre ea.

Gigi Becali (64 de ani) este căsătorit din 1994 cu Luminița Becali, alături de care are trei fete, Teodora (27 de ani), Alexandra (26 de ani) și Cristina (21 de ani). Cu toate astea, puțini știau că partenera patronului FCSB este 12 ani mai mică.

Soția patronului FCSB este verișoara de gradul trei a lui Gigi Becali, dar asata nu este o problemă la machidoni. Cei doi s-au cunoscut când aceasta avea 14 ani, iar el, 26 de ani, și familiile lor au decis că trebuie să se căsătorească.

„O ştiu de când avea 14 ani, pentru că bunicii noştri trăiau în aceeaşi casă. Suntem veri de gradul al treilea. Eu nu prea povestesc d-astea, sunt lucruri personale, e vorba de tradiţie. Bunicii noştri au stat în aceeaşi casă, familiile noastre se cunosc bine. Pe mine mă interesează familia, asta e cel mai important, tot ce îţi rămâne, familia şi copiii”, a dezvăluit Gigi Becali.

Sursă Facebook

Gigi Becali a mai declarat că cel mai important lucru pentru el este familia și că bărbatul trebuie să aibă grijă de soția lui. „Bărbatul este Dumnezeul femeii. Femeia este biserica. Am o soţie pe care o iubesc foarte mult şi Dumnezeu mi-e martor!”, potrivit Cancan.

A avut sau nu Gigi Becali amantă

În urmă cu ceva vreme s-a zvonit și că Gigi Becali este infidel. Chiar deputatul Cristian Rizea că Tania Budi este amanta lui Gigi Becali. El a mai spus că fosta iubită a lui Dan Bittman l-ar fi vizitat la închisoare în camera nupțială pentru suma de 5.000 de euro per întrevedere. Patronul FCSB și fosta prezentatoare nu au recunoscut niciodată aventura amoroasă.

„Acest om, dacă îi pot spune așa, Cătălin Rizea, mi-a trimis mesaje ani la rând, până l-am blocat, pentru că nu mai suportam așa ceva. Mă invita mereu la cafea. Eu nici nu îl cunosc pe Gigi Becali. L-am „cunoscut” doar prin niște prieteni acum vreo 20 de ani. La genul ca am făcut cunoștință și atât. Cum e posibil ca cineva să își bată joc în asemenea manieră de doi oameni, de două familii? În ce lume trăim? Îl voi da negreșit în judecată.”, a declarat Tania Budi, pe marginea subiectului la acea vreme.

„A venit nevastă-mea și a început să râdă, Rizea ăla, un maimuțoi de om că știe el că nu știu că Tania Budi, n-am văzut-o pe Tania Budi, am văzut-o acum 23 de ani la o nunta în America, nu am mai văzut-o în viața mea. Dar la mine e bine că n-a crezut nevastă-mea și fetele și râdeau, știau că … înțelegi? Dar te tulbură un om din ăsta cu niște minciuni din astea nu?”, a declarat Gigi Becali.