Cum scapi de mirosul neplăcut din papucii de casă. Este un truc simplu și eficient

Cum scapi de mirosul neplăcut din papucii de casă. Este un truc simplu și eficient Sursă Dreamstime

Există mai multe trucuri simple prin care putem scăpa de mirosul neplăcut pe care-l emană papucii de casă. Cei care se confruntă cu această problemă au nevoie doar de câteva ingrediente.

Papucii de casă capătă un miros foarte neplăcut în timp, dar există o serie de trucuri simple prin care putem scăpa de această problemă. Unul dintre ele este să alegeți săculețe speciale pentru neutralizarea mirosurilor, asemnănătoare celor de mașină. Trebuie doar să le țineți în papuci câteva ore.

Un alt truc este să punețio pungă de pânză cu fermoar cu bicarbonat de sodiu și 10 picături de ulei esențial de lămâie sau cimbru, care au proprietăți antibacteriene. Și coaja de lămâie sau de portocale ajută. Citricele sunt renumite pentru succesul lor în neutralizarea mirosurilor înțepătoare.

Puteți pune și pliculețe de ceai negru în interiorul papucilor. Rezultatele se vor vedea după doar o zi.

Ne puteți urmări și pe Google News

Un alt secret al gospodinelor presupune să adăugați în ciorap puțină sare grunjoasă cu coji de gutui uscate. Uleiul de lavandă este și el eficient în neutralizarea izurilor înțepătoare. Trebuie doar să turnați câteva picături în pantofi și să-i lăsați peste noapte pe balcon, potrivit Playtech.

Sursă Dreamstime

Cum scăpăm de mirosul neplăcut al hainelor

Există trucuri și pentru a scăpa de mirosul neplăcut al hainelor. Aveți nevoie de o cană de bicarbonat de sodiu în patru de apă fierbinte. Amestecul se pune în apă rece. Lasăți haina la înmuiat cel puțin patru ore. Apoi usucați haina conform instrucțiunilor de pe etichetă.

Și oțetul este foarte eficient. Frecați pata cu o perie sau periuță de dinți cu amestecul format, înainte să o lăsați la înmuiat. Apoi, adaugă o cană de oțet în mașina de spălat. Spalăți bine haina.

O altă soluție este săculețul de orez. Aveți nevoie de următoarele ingrediente:

5 linguri de orez (100 g) 6 picături de ulei esențial de levănțică Instrumente Săculeț din pânză

Tot ce trebuie să faceți este să puneți săculețul de orez în dulap. Dacă nu merg aceste trucuri,puteți încerca cu zeamă de lămâie și sare de mare.