Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum să (nu) ne îmbrăcăm la prima întâlnire?
Cum să (nu) ne îmbrăcăm la prima întâlnire?

Cum să (nu) ne îmbrăcăm la prima întâlnire?

A sosit și mult așteptatul moment - în cele din urmă ați primit invitația. Dar după starea euforică inițială urmează stresul. Au mai rămas doar câteva ore până la întâlnire și încă nu știți cu ce să vă îmbrăcați. Ați încercat deja aproape toate ținutele pe care le aveți acasă, dar nu ați găsit una potrivită pentru întâlnire.

Vă recunoașteți în aceste rânduri? Dacă sunteți în căutare de ajutor pe internet sau de la cunoscuți, de obicei veți primi doar răspunsuri neclare și anume să vă îmbărcați într-o ținută confortabilă în așa fel încât să vă simțiți bine. Dar care anume ar trebui să fie aceasta? Pentru a vă ușura pregătirea, vă aducem câteva combinații dovedite, dar și recomandări ce ar trebui să lăsați acasă.

Rochie cu model floral și teniși

O rochie cu model floral va fi o alegere ideală la o primă întâlnire. Evitați însă combinația previzibilă a rochiei cu pantofi cu toc și purtați teniși. Veți arăta mai original și puteți face față cu ușurință unei plimbări mai lungi. Profitați de Sneaker Industry cod reducere și alegeți o perche de teniși deosebită.

 

Un top cu umeri goi și blugi

Blugii sunt deja un clasic dovedit la care puteți combina cu ușurință restul ținutei. Utilizați cel mai avantajos cod reduceri la cumpărături și adăugați căteva piese noi în garderoba voastră. Pentru ca ținuta să nu pară prea sport, completați blugii cu un top asimetric interesant sau o bluză cu umerii goi. Nu uitați de sandalele cu toc. Dacă trebuie să adăugați câțiva centimetri optic, alegeți unele în nuanțe de bej sau roz pal.

 

Fustă mini cu pulover și pantofi joși

Alegeți o ținută în stil preppy, în care veți arăta ca o adolescentă. Purtați o fustă scurtă cu un pulover cu decolteu rotund sau în V. Pentru ca ținuta să fie una completă tot ce aveți nevoie este o pereche de încălțăminte joasă elegantă și sunteți gata de întâlnire.

 

Rochie tip cămașă și geacă de piele

Dacă nu doriți să purtați pantaloni la întâlnire, dar în același timp doriți să vă simțiți confortabilă, purtați o rochie tip cămașă. De asemenea, puteți adăuga la ea o curea din țesătură sau piele pentru a vă evidenția talia. Îmbrăcați o geacă de piele peste umeri și completați ținuta cu o pereche de botine.

Cămașă albă și colier cu lănțișoare multiple

Probabil că deja aveți o cămașă albă în garderobă în mai multe variante. Așadar completați-vă decolteul cu câteva lănțișoare fine. Mai apoi tot ce trebuie să faceți este să adăugați un ruj roșu și puteți ieși direct de la birou la întâlnire.

 

 

Ce să lăsăm mai bine acasă

 

  1. Lucruri pe care încă nu ați avut șansa să le testați foarte bine. Nu știți niciodată dacă țesătura nu se va șifona prea mult, dacă nu veți transpira în materialul respectiv sau dacă nasturii rochiei nu se vor deschide tot timpul. Ați fi nervoasă în legătură cu asta și vi s-ar strica toată seara.
  2. Îmbrăcămintea mult prea strânsă. Vă vei simți inconfortabil în ea, iar acest lucru se va reflecta și în strălucirea și încrederea voastră de sine.
  3. Îmbrăcămintea mult prea largă. Respectați regula de bază – dacă alegeți un top mai lejer atunci optați pentru o pereche de pantaloni strâmți și invers.
  4. Tocuri foarte înalte. Ce se va întâmplă dacă după cina, va dori să facă o plimbare, dar va trebui să-l refuzați pentru că nu veți avea pantofii potriviți? Alegeți în schimb încălțăminte mai plată sau teniși.
  5. Tricouri cu mesaje sau logo-uri ale mărcii – vor distrage atenția inutil. Același lucru se aplică și în cazul hainelor cu modele distinctive.
  6. Decolteuri mult prea mari.
  7. Bijuterii mari purtate împreună. Dacă optați pentru cercei distinctivi, lăsați colierul acasă.
  8. O ținută care nu se potrivește ocaziei – piese minuscule de culoare neagră în parc și blugi la cină în restaurant.