Evenimentul Zilei > International > Cum să faci bani. La doi ani, fiica Serenei William face avere pe Instagram
Cum să faci bani. La doi ani, fiica Serenei William face avere pe Instagram

Cum să faci bani. La doi ani, fiica Serenei William face avere pe Instagram

Are numai doi ani, dar își numără urmăritorii pe rețelele de socializare în sute de mii. Ceea ce a atrage după sine un imens potențial de a începe să câștige sume mari de bani.

Este vorba de fiica Serenei Williams, Alexis Olympia Ohanian Jr.. nu are nici măcar vârsta de mers la grădiniță, dar are deja un potențial financiar de invidiat, cu aproape 600.000 de urmăritori în mediul virtual. Pentru fiecare postare pe contul său de Instagram, poate încasa mii de euro.

Serena Williams are, pe aceeași rețea de socializare, 11,8 milioane de urmăritori. Alături de soțul ei Alexis Ohanian, a deschis un cont și fiicei sale, Olympia. Într-un timp record puștoaica a strâns sute de mii de fani. Site-urile de specialitate au calculat valoarea de piață a contului micuței Olympia. Potrivit unui studiu realizat de site-ul olbg.com, Olympia, cu 600.000 de urmăritori, poate câștiga 2.300 de euro pe fiecare utilizator, 2.400 de euro pe postare, 3.300 de euro pe videoclip și 800 de euro pe ”story”.

Aceeași sursă dă și cotele celebrei tenismene: 45.000 de euro pe utilizator, 44.400 de euro pe postare, 66.600 de euro pe videoclip și 16.000 de euro pe poveste.

Serena Williams pregătește în această perioadă revenirea pe teren, țintind un titlu la Australian Open.

Sursa: Fanatik.ro