Evenimentul Zilei > Actualitate > CUM SĂ CHELTUI O MICĂ AVEREA LA LOFT? Nota de plată te ȘOCHEAZĂ. Pe ce a spart un un client o grămadă de bani? – Foto în articol
CUM SĂ CHELTUI O MICĂ AVEREA LA LOFT? Nota de plată te ȘOCHEAZĂ. Pe ce a spart un un client o grămadă de bani? – Foto în articol

CUM SĂ CHELTUI O MICĂ AVEREA LA LOFT? Nota de plată te ȘOCHEAZĂ. Pe ce a spart un un client o grămadă de bani? – Foto în articol

O imagine cu o notă de plată colosală din clubul Loft, din Mamaia, a devenit virală pe internet. Unul dintre clienții care au chefuit în clubul de fițe, în noaptea de 1 Mai, a cheltuit o mică avere pe șampanii scumpe, numai bacșișul, pe care petrecărețul l-a dat personalului ridicându-se la 1700 de lei.

Bărbatul ar fi cheltuit 142.900 de lei, peste 31.000 de euro, pe sticle scumpe de șampanie, după cum informează Reportntv.ro, care a intrat în posesia bonului.

Pe bon se observă că petrecărețul a comandat, în total, 45 de sticle de șampanie, una dintre cele mai scumpe fiind una de 3 litri, care a costat nu mai puțin de 30.000 de lei.

Mai exact, clientul a cerut 39 de sticle de Armand Brut (0,75 l) in valoare de 97.500 de lei, o sticla de Armand Rose (3 l) in valoare de 30.000 de lei, o sticla de Perrier Brut (9 l) in valoare de 9.000 de lei si patru sticle de Perrier Rose (1,5 l) in valoare de 6.400 de lei. 

În total, consumația a fost de 142.900 de lei, adică peste 31.000 de euro, cam cât prețul unei garsoniere în București.

Turiștii au cheltuit de 1 Mai, pe litoral, aproape un milion de euro pe cazare, mâncare și distracție, a precizat Federația Națională a Patronatelor în Turism.