Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum s-a predat un hoț din Spania autorităților române
Cum s-a predat  un hoț din Spania autorităților române

Cum s-a predat un hoț din Spania autorităților române

Întâmplare rară la punctul de trecere al frontierei de la Cenad. Un hoț, dat în urmărire generală pentru furt, a venit și s-a predat. Infractorul susține că a venit din Spania ca să facă pușcărie în România, conform pedepsei.

”Miercuri, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad – I.T.P.F. Timişoara s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, pasager într-un autoturism marca Smart, înmatriculat în România, cetăţeanul român O. Viorel, în vârstă de 31 de ani, domiciliat pe raza judeţului Alba. Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figura în bazele de date ca fiind urmărit în vederea arestării, alertă introdusă de autorităţile române. Persoana în cauză are de executat o pedeapsă cu închisoarea de 4 ani, pentru săvârşirea  infracţiunii de furt, acesta declarând că vine din Spania pentru a se preda autorităţilor romane”, informează Petre Nicola, purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Timișoara.

Hoțul a fost predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.