Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum a reacționat UNPR la „sucirea” lui Piedone
Cum a reacționat UNPR la „sucirea” lui Piedone

Cum a reacționat UNPR la „sucirea” lui Piedone

UNPR consideră că anunţul privind candidatura lui Cristian Popescu Piedone pentru un nou mandat din partea USL ''demontează minciunile lansate sistematic de USL'' potrivit cărora progresiştii exercită presiuni asupra aleşilor locali.

”Anunţul privind posibila candidatură a domnului Cristian Popescu Piedone din partea USL este, înainte de toate, un subiect de presă. Din punct de vedere politic, anunţul făcut astăzi demontează minciunile lansate sistematic de USL potrivit cărora UNPR exercită presiuni asupra aleşilor locali. S-a demonstrat încă o dată că în UNPR vin, fără a fi constrânşi de nimeni, cei care cred în principiile stângii responsabile. Cât de sinceră este această opţiune depinde însă, după cum s-a văzut, de la caz la caz”, afirmă UNPR într-un comunicat de presă.

Totodată, UNPR reaminteşte că Piedone a susţinut valorile partidului şi a promovat imaginea acestuia ”în ţară şi peste hotare”.

”Primarul sectorului 4 al Capitalei a participat la acţiunile şi şedinţele UNPR şi nu a avut nimic de reproşat la adresa activităţii partidului sau a conducerii acestuia, nici în spaţiul public, nici în discuţiile interne. Faptul că domnul Cristian Popescu Piedone a trecut peste acuzaţiile grave şi mincinoase făcute la adresa lui de către reprezentanţii USL este un aspect pe care, mai devreme sau mai târziu, va trebui să-l lămurească public. Până atunci, Cristian Popescu Piedone rămâne un candidat la Primăria sectorului 4”, adaugă sursa citată.

Progresiştii subliniază că liderii partidului îşi vor intensifica dialogul cu organizaţiile şi vor lua deciziile care se impun în acest context, astfel încât UNPR să-şi îndeplinească obiectivele electorale. 
CITIȚI ȘI:

  • Primarul Piedone s-a răzgândit! Revine la Voiculescu şi candidează pentru USL
  • Cristian Popescu Piedone, la UNPR: Am băut un pahar de palincă înainte de a vă vorbi: În 2012 voi candida pentru UNPR.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: