Evenimentul Zilei > Monden > Cum poți să te uiți gratis la Netflix. Eroare uriașă făcută de americani
Cum poți să te uiți gratis la Netflix. Eroare uriașă făcută de americani

Cum poți să te uiți gratis la Netflix. Eroare uriașă făcută de americani

Netflix, compania americană care oferă serviciul de streaming, a făcut o gafă uriaşă  atunci când a răspuns unui utilizator despre modalitate de a viziona gratuit emisiunile și filmele Netflix.

Netflix a răspuns unui utilizator care a întrebat cum poate viziona gratis: „Dacă doriți Netflix gratuit, vă rugăm să folosiți contul altcuiva, cum procedează mulţi dintre noi”.

Cu alte cuvinte, Netflix dă liber la partajarea parolelor, dar fie şi în glumă, tot a spus-o.

Cu toate acestea, este foarte interesant faptul că se face o glumă în jurul ideii de partajare a parolelor cu prietenii și familia pentru a se evita plata mai multor abonamente.

De exemplu, Greg Peters, agent șef de produse Netflix, a fost întrebat despre ce intenționează să facă compania pentru a combate partajarea parolelor. Peters a răspuns: „Continuăm să monitorizăm, astfel încât să rezolvăm situația”.  Dar nu prea pare că s-a rezolvat ceva, deoarece serviciul de streaming la cerere utilizează partajarea parolelor. Este plin pe online de oferte cu acces gratuit la Netflix.

Netflix nu se așteaptă ca fiecare membru al familiei să aibă un abonament separat

De fapt, unul dintre avantajele plății pentru nivelurile mai scumpe de abonament are posibilitatea de a transmite simultan pe mai multe ecrane tv. În timp ce planul de abonare de 5,99 GBP (1 EUR = 0,85225 GBP) vă permite să transmiteți fluxul pe un singur ecran, planul de 11,99 GBP vă permite să urmăriți simultan pe patru ecrane.

În termenii și condițiile Netflix se prevede clar: „Serviciul Netflix  este numai pentru uz personal, non-comercial și nu poate fi împărtășit cu persoane din afara casei dvs.” Dar uite că merge şi aşa, cu voia Netflix… care mai dă şi sfaturi cum să ai parte de serviciul lor gratis”, relatează Express.