Evenimentul Zilei > Monden > Cum își împart averea Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf după divorț. Ce pensie alimentară plătește antrenorul
Cum își împart averea Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf după divorț. Ce pensie alimentară plătește antrenorul

Cum își împart averea Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf după divorț. Ce pensie alimentară plătește antrenorul

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan sunt aproape de divorț și au discutat despre modul în care se va împărți averea pe care au acumulat-o.

Laurențiu Reghecampf, antrenorul echipei CS „U” Craiova, și impresara Anamaria Prodan sunt în pragul despărțirii. Între cei doi mai este vorba doar despre formalități. În ceea ce privește acțiunea de divorț, tehnicianul oltenilor a lăsat-o pe soția sa să ia inițiativa.

Dacă Anamaria Prodan nu înaintează divorțul, o va face Reghecampf

În cazul în care Anamaria Prodan nu va depune cererea pentru divorț, „Reghe” va acționa el. Cei doi sunt despărțiți de 6 luni. În acest timp, impresara a ținut cu dinții de relație și a sperat că-l poate determina pe soțul ei să revină la sentimente mai bune. Nu s-a întâmplat asta, așa că divorțul este iminent.

„Laurențiu nu își dorește scandal și nu va ieși niciodată cu declarații care să afecteze pe Ana. El ține la ea și o respectă ca pe mama copiilor săi. Nu divorțează pentru nicio femeie, ci pur și simplu pentru că nu mai are sentimente pentru soția lui. Ana se opune vehement și este destul de tulburată, nu se aștepta la asta.

Laurențiu este dispus să accepte orice propunere a Anei, pentru ca divorțul să se producă în liniște, fără scandal. El își dorește un divorț la notar, însă dacă acest lucru nu este posibil, vor merge la tribunal. Procesul, însă, va fi unul secret”, au spus apropiați ai familiei, pentru playsport.ro.

Nu se va face partaj după despărțire

Sursa citată spune că cei doi au acumulat o avere de aproximativ 2 milioane de euro, în 16 ani de relație. Nu va avea loc un partaj, iar „Reghe” și „Prodanca” vor deține de comun acord proprietățile și conturile. „Laur nu vrea partaj, nu vrea nimic. Vrea ca totul să rămână exact așa cum e și i-a spus Anei acest lucru. Nici unul nu va putea vinde fără acordul celuilalt. Toată averea este pentru copii. El i-a propus Anei inclusiv să treacă bunurile pe numele acestora”, conform sursei citate.

Laurențiu Reghecampf nu va plăti pensie alimentară. El va suporta toate cheltuielile pentru fiul său în vârstă de 12 ani, Reghe jr., dar și pentru restul familiei.

„Bebeto a fost înscris la o școală particulară de top din București. Taxa școlară este de 19.000 euro pe an. Banii sunt suportați toți de Laurențiu. Tot el este cel care plătește toate facturile casei și tot ceea ce ține de familie. Vorbim de sume între 5000 și 8000 de euro pe lună. El și-a luat angajamentul că va suporta în continuare aceste cheltuieli”, a mai spus sursa celor de la playsport.ro.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: