Ciprian Tătărușanu este, probabil, cel mai înjurat român în Brazilia după meciul încheiat în această dimineață în România! La Sao Paolo, portarul Stelei a apărat pe alocuri eroic, mai ceva decât la o partidă oficială, la acțiunile lui Ronaldo, eroul serii, în partida amicală cu Brazilia, pierdută de tricolori cu 1-0.
Aflat la ultimul joc din carieră, „Fenomentul” s-a zbătut mult, însă kilogramele (are peste 100) și agresivitatea adversarilor l-au împiedicat să marcheze pe cel mai prolific golgheter din istoria turneelor finale de Cupă Mondială (15 reușite).  
Îmi cer scuze că n-am marcat”, a fost comentariul lui Ronaldo Nazario da Lima la finalul jocului.
Neymar, noua senzație a fotbalului sud-american, a fost cel mai dur cu românii. „Portarul lor putea să-l lase pe Ronaldo să marcheze”, s-a plâns atacantul aflat deja pe lista celor de la Real Madrid. De asemenea, starurile braziliene s-au arătat deranjate de opoziția întâlnită din partea românilor, care s-au baricadat în apărare de teamă să nu încaseze multe goluri.
Este treaba mea să apăr și mă bucur că am făcut-o. Pentru mine nu e important cine încearcă să înscrie”, le-a răspuns Ciprian brazilienilor. În campionatul României, conform statisticilor, Tătărușanu are un procentaj scăzut al intervențiilor reușite, primind câte un gol la 3 șuturi expediate pe poarta Stelei.
Ronaldo, adio fără gol”, punctează publicația italiană „La Gazzetta dello Sport” faptul că unul dintre cei mai mari atacanți ai lumii se desparte de fotbal fără gol marcat.

Cum era de așteptat, tricolorii le-au făcut un „marcaj” strâns adversarilor după meci, în nelipsita goană după tricouri. Galanți, brazilienii nu i-au refuzat pe români. Gabi Torje l-a dezbrăcat pe Neymar, iar Gabi Mureșan l-a „deposedat” de tricou pe Maicon.
<iframe frameborder="0" src="http://www.youtube.com/embed/Zuu-k0NDqXk" height="349" width="425"></iframe>

<iframe frameborder="0" src="http://www.youtube.com/embed/m629bRUt7NM" height="349" width="425"></iframe>

<iframe frameborder="0" src="http://www.youtube.com/embed/hP96iF5_Kj8" height="349" width="425"></iframe>