Cum decurgeau seratele între „capii” fotbalului românesc. „Se jucau şi sume mai mari”

Cum decurgeau seratele între „capii” fotbalului românesc. „Se jucau şi sume mai mari”

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Proffesioniste de Fotbal, a relatat cum decurgeau întâlnirile relaxante pe care le avea cu „greii” din fotbalul românesc, pe vremuri.

Deși se contrau de fiecare dată după meciurile din Liga 1, Dumitru Dragomir și patronii echipelor din fotbalul mioritic petreceau mult timp împreună și în afara fotbalului. Aceștia organizau între ei partide de poker sau de table.

Eram beton financiar (n.r. - la LPF), eu nu am primit o sticlă de ţuică, de pălină, nici de ziua mea, pentru că ştiam că sunt ascultat. Jucam poker cu Porumboiu, cu Becali, cu Ştefan, cu Sechelariu şi nu vorbeam despre fotbal când eram la joc sau ei să vină să-mi propună ceva în afara regulamentului.

Nu exista. Se jucau şi sume mai mari. Acum joc table, atunci nu. Se juca poker. Gheorghe Ştefan era cel mai tare din toată Europa. Cred că era. La table cel mai tare era Neţoiu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Gigi Becali nu a pierdut de două ori la table, e de o inteligenţă rară. Nu prea am întâlnit ca el. Ştia toate cărţile de joc la '21'. Ştia ce ai în mână. Ce memorie putea să aibă... Ăsta, dacă era cultivat, era un om mare de tot.

Pe care nu îi respect dintre toţi aceşti oameni, dintre conducători, nu că m-au păcălit, dar nu poţi să ai încredere în ei sunt Neculaie de la Braşov şi Mititelu de la Craiova, dar nici despre ei nu pot vorbi urât”, a mărturisit Dumitru Dragomir, potrivit Telekom Sport.