Evenimentul Zilei > Actualitate > Incredibil! Iată cum arată sutienul în valoare de 3 milioane de dolari
Incredibil! Iată cum arată sutienul în valoare de 3 milioane de dolari

Incredibil! Iată cum arată sutienul în valoare de 3 milioane de dolari

Fotomodelul Angel Jasmine Tookes de la Victoria Secret a prezentat Night Bright Fantasy Bra, unul dinre cele mai scumpe sutiene din lume, în cadrul unui show ce a avut loc recent la Paris. Celebrul sutien a fost proiectat exclusiv pentru Victoria Secret de designerul de bijuterii Eddie Borgo și este bătut cu pietre prețioase marca AWMouzannar, scrie luxexpose.com.

Evaluat la 3 milioane de dolari, sutienul  este decorat cu peste 9.000 de pietre prețioase, cu diamante și smaralde de 18 carate. Piesa de lux a luat peste 700 de ore de lucru pentru a fi creată și cântărește mai mult de 90 de grame, potrivit bani.md.

Eddie Borgo este un designer de accesorii cu sediul in New York. Prin captarea diferite forme, obiecte și simboluri în podoabă, arta si arhitectura, Eddie Borgo creează bijuterii iconic și genți de mână de lux. Un spirit de atemporalitate și o apreciere a sculpturii moderne sunt capturate în lucrarea sa, și, pe măsură ce fiecare colecție evoluează, la fel capacitatea unică de a lui Eddie redefinește noțiunile noastre de modernitate.