CUM a vizitat Victor Ponta Sarmizegetusa, deși aceasta ERA ÎNCHISĂ pentru public

CUM a vizitat Victor Ponta Sarmizegetusa, deși aceasta ERA ÎNCHISĂ pentru public

După fotografiile cu Regele Mihai și cu Ghiță Ciobanul, iată că și poza de la Sarmizegetusa Regia îi aduce ghinion premierului. Postând-o pe Facebook, acesta s-a dat de gol că a vizitat cetatea dacilor într-o perioadă în care era închisă pentru turiști.

Informația este publicată pe blogul ei de ziarista Dollores Benezic, care a dorit să viziteze la rândul ei cetatea, în aceeași zi, dar nu a avut acces nici măcar în apropierea acesteia, mașina sa fiind întoarsă din drum de paznici la 4 km de ziduri. Conform programului oficial, a cărui fotografie ziarista a pus-o pe site-ul ei, dollo.ro, cetatea nu poate fi vizitată între lunile decembrie și februarie. Dollores Benezic relatează în continuare: "Când am ajuns acasă, în seara de 30 decembrie, am văzut că premierul Ponta postase o poză pe contul lui de Facebook, făcută cu fiul lui, exact în locul acela minunat de unde se vedea valea plină de ceață, cu textul ăsta: „Azi, profitand de vremea superba, fetele au mers la Prislop, iar eu si Andrei am urcat in Muntii unde stramosii nostri daci au avut ultimul adapost in fata romanilor! Chiar avem o tara de care trebuie sa fim mandri!”. (Mai departe le mulțumea celor care i-au dat like la poza cu ciobanul Ghiță din Jina și se lega de Băsescu despre care auzise el că ar fi depășit coloana de mașini de pe Valea Prahovei ca să ajungă mai repede la Predeal.) Apoi, pe 31 decembrie a publicat poza asta (cu el și fiul său la Sarmizegetusa - n.r.) dovedind, dacă mai era nevoie, că el nu fentează cozile de mașini de pe Valea Prahovei, ca Băsescu, ci confiscă cu totul un obiectiv istoric pe are voiau să-l vadă și alți turiști, doar pentru că el e premier și pentru el se încalcă orice regulă", încheie aceasta. CITIȚI ȘI:

  • Ghiță Ciobanul l-a LUAT PESTE PICIOR pe Ponta într-un mod umilitor. Cum a răspuns celor supărați că s-a pozat cu premierul
  • Victor Ponta s-a fotografiat cu Ghiță Ciobanul. "Chiar e Ghiță în poză! Și dacă iau masa cu el nu se supără Crin!"
  • La trei ore după ce a anunţat, pe Facebook, că a luat masa cu Regele Mihai, Ponta a dezminţit informaţia