Evenimentul Zilei > Sport > Cum a scăpat Paul Gascoigne de problemele cu alcoolul: „Dacă beau prea mult…”
Cum a scăpat Paul Gascoigne de problemele cu alcoolul: „Dacă beau prea mult…”

Cum a scăpat Paul Gascoigne de problemele cu alcoolul: „Dacă beau prea mult…”

Fostul mare fotbalist englez Paul Gascoigne (52 de ani) a făcut o operație specială care nu-i permite să întreacă măsura atunci când încearcă să mai bea.

Legendarul jucător a recunoscut că și-a introdus în organism capsule de Naltrexone. Acest medicament provoacă imediat senzații de greață în momentul exceselor. Paul Gascoigne ajunsese într-o situație gravă din cauza băuturii și a drogurilor.

Am fost în Australia şi am cheltuit 20.000 de lire sterline pentru o operaţie mai puţin ortodoxă! Practic, mi-au cusut în stomac nişte capsule care provoacă o senzaţie de greaţă când depăşeşti măsura. Adică pot să beau o bere sau un pahar de vin cu prietenii, dar nu mai mult. Dacă întreci limita, efectele sunt greu de descris, nu le uiţi prea repede. Eu voiam mereu să mă îmbăt, iar uneori 50 de pahare nu erau suficiente!

Acum pot să trec pe lângă rafturile de băutură din supermarket, iar mâna mea nu se mai îndreaptă automat spre sticle. Pot să rezist tentaţiei! Dacă unii sunt experţi în vinuri, eu mă consider expert în dezalcoolizare”, a declarat „Gazza”.

Momente de glorie din cariera de fotbalist a lui Paul Gascoigne: