Evenimentul Zilei > Sport > Cum a rezistat Ionuț Radu în fața lui Cristiano Ronaldo & Co. Presa din Italia a reacționat | VIDEO
Cum a rezistat Ionuț Radu în fața lui Cristiano Ronaldo & Co. Presa din Italia a reacționat | VIDEO

Cum a rezistat Ionuț Radu în fața lui Cristiano Ronaldo & Co. Presa din Italia a reacționat | VIDEO

Ionuț Radu a avut intervenții salvatoare, aseară, în poarta celor de Genoa, în duelul pe care, însă, echipa sa l-a pierdut în deplasare, cu Juventus, scor 1-2.

Ionuț Radu a închis bine poarta „grifonilor, în jocul de la Torino, în primele 35 de minute ale jocului cu Juventus. A avut o intervenție uluitoare la un șut al lui Dybala, iar apoi i-a blocat execuția și lui Cristiano Ronaldo.

Juve a puctat prima dată prin veteranul Bonucci, care a marcat cu o lovitură de cap, după o ieșire neinspirată a lui Radu. Până la pauză, oaspeții au egalat printr-o execușie norocoasă a lui Kouame, care l-a păcălit pe Gigi Buffon.

În debutul actului secund, Genoa a rămas în zece oameni, după ce Cassata a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat. Radu a mai salvat poarta echipei sale la șuturile lui Ronaldo Bernadeschi, dar în minutul 87 și Juve a rămas în inferioritate numerică, prin eliminarea lui Rabiot.

Campioana Italiei a reușit, totuși, să pună mâna pe victorie. În ultimul minut al prelungirilor, Cristiano Ronaldo a fost faultat în careu și tot acesta a transformat lovitura de pedeapsă, iar Juventus a revenit pe primul loc în Serie A.

În minutul 17, Juventus a replicat celor de la Genoa prin șutul lui Dybala, care a fost apărat de portarul lui Genoa, Ionuț Radu, care a avut o paradă excelentă. Și Cristiano Ronaldo a avut o primă încercare, dar Radu nu a fost surprins, iar mingea nu a ajuns în poartă. Radu a mai avut o intervenție salvatoare la un nou șut al lui Dybala. Totuși, doar două minute mai târziu, portarul român a făcut o greșeală și a ieșit rău la o lovitură de colț, iar Bonucci a reușit să deschisă scorul”, au notat cei de la „Gazzetta dello Sport”.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: