Cum a reacționat Maia Morgenstern după ce a dat peste un urs. Polemica pe care a declanșat-o actrița

Cum a reacționat Maia Morgenstern după ce a dat peste un urs. Polemica pe care a declanșat-o actrița

Maia Morgenstern a publicat pe contul de Facebook un filmuleț cu un urs, pe care l-a surprins în timp ce se afla în vacanță la munte.

Actrița Maia Morgenstern a postat pe Facebook un filmuleț în care apare un urs, filmat de la balcon. Din câte se vede, artista se afla în vacanță la munte și a surprins un astfel de exemplar în timp ce se plimba agale pe străzi. Punem și noi o postărică, ceva? Gen Salvăm și noi animălutze găsite pe stradă? Animalutz abandonat, nu vă e mila? Uite ce fătzucă simpatică?! Ne ajută și pe noi cineva? Un nume? Găsim?”, a scris Maia Morgenstern pe rețeaua de socializare, conform siteului retetesivedete.ro.

Au apărut diverse comentarii, unele care susțin eliminarea urșilor din zonele unde trăiesc oamenii, altele care pledează pentru indulgență.

Mesajul pe care l-a postat Maria Morgenstern după întâlnirea cu ursul

„Fățuca asta ”este cel mai feroce animal de pradă din România , care umblă liber pe străzi , Stimată Doamnă ... Cei care ar trebuii să ajute , i-au lăsat să se inmulțească ( au dat legi ) pentru distracția câtorva milionari , dar și pentru „profit !” O zi frumoasă vă doresc , Stimată Doamnă !”, a fost un comentariu lăsat de un „internaut” la postarea respectivă.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Cel mai feroce animal de prada din Romania si mai departe este omul in toate formele lui. Nu ne meritam tara in care locuim, nici planeta, nici aerul, nici lumina soarelui. Ce ar fi ca Dumnezeu sa ni le factureze incepand de maine ?”, a reacționat o altă persoană.

Problemele pe care le-a avut actrița în ultimul timp

În vârstă de 59 de ani, Maia Emilia Ninel Morgenstern, cunoscută artistic ca Maia Morgenstern, este actriță română de film, radio, scenă, televiziune și voce, și directoarea Teatrului Evreiesc de Stat. E actriță și cântăreață în limba idiș.

În luna martie, după ce la o ședință cu directorii de teatre, unul i s-a adresat folosind o expresie antisemită, a avut neplăcerea de a primi o scrisoare prin care era amenințată cu moartea și cu alte vătămări. Oamenii legii l-au descoperit pe făptaș, mai scrie siteul retetesivedete.ro.