Un secret incredibil a ieșit la iveală în lumea boxului, după ce un boxer bulgar a murit în ring, din cauza unui stop cardiac.

Astfel, bulgarul Boris Stanchov a luptat mai bine de un an de zile în ring folosind un nume fals, și anume al verișorului său, Isus Velichov,în vârstă de 21 de ani, anunță digisport.ro.

Bulgarul Boris Stanchov s-a folosit de licența sportivă a vărului sau și chiar de analizele sale medicale. Totul a ieșit la iveală odată cu momentul tragic care a avut loc în runda a cincea a meciului pe care Stanchov l-a susținut în fața adversarului său din Albania, Ardit Murja, când a încasat o lovitură în urmă căreia a făcut stop cardiac care i-a adus moartea.

Arbitrul și staff-ul medical au oprit meciul, boxerul fiind dus imediat la spital, dar viața lui nu a putut fi salvată de medici. În momentul morții boxerului, verișorul sau, Velichov, a spus adevărul.”Vărul meu lupta în numele meu din 2018. A spus că nu pot apărea probleme, fiindcă antrenorul știa despre asta”, a fost declarația boxerului de 21 de ani.

Se pare că Stanchov lupta sub altă identitate deoarece nu voia să piardă meciuri în numele său, pentru a nu-i fi afectată statistica.