Evenimentul Zilei > Monden > Cum a fost la celebrul „white party” dat de Dorian Popa
Cum a fost la celebrul „white party” dat de Dorian Popa

Cum a fost la celebrul „white party” dat de Dorian Popa

Petrecere cu dress-code în București, acasă la Dorian Popa, în piscina cu ski-jet. Toată lumea bună s-a adunat să petreacă, iar pentru aceștia chef Scărlătescu a gătit. A fost și vin pe săturate, la gheață. Fetele au renunțat la inhibiții, iar noi avem imaginile.

La mulți an, Dorian Popa! Vedeta a ajuns la 32 de ani, și se laudă cu asta. A dat o super petrecere tamatică, la vila lui, în piscina lui, bun prilej să se laude din nou cu realizările vieții de artist. Toată lumea bună a Bucureștiului s-a aflat la party-ul unde chef Scărlătescu a fript bucăți mari de carne la grătar până târziu în noapte și unde a fost invitat cel mai bun bartender al țării.

Povestea cu petrecerea de la piscină e puțin bizară. Artistul a declarat presei că nu face petrecere, că se sărbătorește modest, în familie, alături de câțiva prieteni apropiați. Adept al petrecerilor opulente, Popa a sugerat că nu va fi nici vorbă de așa ceva, având în vedere restricțiile impuse de pandemie.

Apoi întreaga desfășurarea de forțe a fost dat de gol chiar de el și de invitați, pe story-uri. „Somnul Hâtz va petrece acasă alături de prieteni și familie”, a anunțat Dorian Popa pe social-media.  El a declarat că nu și-a mai sărbătorit ziua de naștere de la 18 ani.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.