Evenimentul Zilei > Actualitate > Culmea tupeului în sediul poliției. Și-au furat documentele din dosarul penal
Culmea tupeului în sediul poliției. Și-au furat documentele din dosarul penal

Culmea tupeului în sediul poliției. Și-au furat documentele din dosarul penal

Un bărbat, de 41 de ani, din Constanța, și soția acestuia, de 38 de ani, au fost reținuți de polițiști, fiind cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de sustragere sau distrugere de probe ori de înscrisuri, după ce, chiar în sediul poliției, au furat documente din propriul dosar în care erau cercetați pentru loviri și alte violențe în trafic.

Constănțeanul de 41 de ani fusese implicat, în urmă cu câteva zile, într-un scandal în trafic. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Munteanu, polițiștii Secției 2 fuseseră sesizați de către un tânăr, de 23 de ani, că a fost șicanat în trafic de către un alt conducător auto. La intrarea în Constanța, dinspre Ovidiu, în intersecția semaforizată, șoferul agresiv ar fi oprit mașina și l-a luat la bătaie pe tânăr.

În urma verificărilor, polițiștii Secției 2 l-au identificat pe bătăuș, un bărbat de 41 de ani. Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În cursul zilei de ieri, 10 februarie, la sediul Secției 2 Poliție s-au prezentat, pentru audieri, agresorul împreună cu soția acestuia, de 38 de ani, care figura în calitate de martor.

După terminarea audierilor, femeia a  sustras mai multe documente din dosarul penal, pe care le-a înmânat soțului său. Cei doi au încercat apoi să fugă însă fuseseră văzuți de polițiști. Au fost opriți și imobilizați.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de sustragere sau distrugere de probe ori de înscrisuri. Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore. Astăzi, în jurul orei 15,30, bărbatul de 41 de ani a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe și sustragere sau distrugere de probe ori de înscrisuri.