Evenimentul Zilei > Social > Culisele unei reveniri de senzaţie la Antena 1. E o surpriză şi pentru casele de pariuri!
Culisele unei reveniri de senzaţie la Antena 1. E o surpriză şi pentru casele de pariuri!

Culisele unei reveniri de senzaţie la Antena 1. E o surpriză şi pentru casele de pariuri!

După 5 ani de pauză, Alexandra Tudor a revenit în prim-plan din postura de prezentatoare a știrilor sportive la Antena 1. Cum s-a întâmplat asta puteţi citi într-un interviu acordat de vedetă.

Alexandra Tudor a luat o pauză considerabilă, dar a folosit aceşti ani pentru a da naștere unei fetițe, conform libertatea.ro.

Întoarsă la marea ei dragoste, știrile sportive, Alexandra a povestit ce a convins-o să revină la pupitru.

„Cum e revenirea la pupitrul știrilor sportive?

Revenirea mea la știrile sportive am simțit-o ca pe o întoarcere firească la ceea ce știu să fac cel mai bine. Cumva, simt că parcă nici nu au trecut atâția ani.

Am tot așteptat un moment potrivit, care în sfârșit a venit și nu pot decât să mă bucur că fac parte din echipa pe care o formăm la Antena Sport.

(…) Când nu ești în redacție, care sunt activitățile în sânul familiei?

În timpul acestor restricții, evident că timpul meu se împarte între familie și job. Acasă, încercăm să găsim tot felul de activități pentru a ține copilul ocupat, astfel încât să nu simtă nevoia să iasă afară.

Sunt pasionată de bucătăreală, încerc să o învăț pe fetița mea să facă prăjituri și mă bucur că îi place și ei să lucreze cu mine în bucătărie. Ne mai uităm la desene animate, de cele mai multe ori. Activitățile noastre de acasă se învârt mai mereu în jurul Soniei.

Revenind la tine. De ce te-ai tuns?

Recunosc că mă bătea gândul de ceva vreme, cumva aveam nevoie de o schimbare și când mi-a propus stilistul nostru, Eniko Szanto, varianta asta, nu mi-a luat prea mult să mă hotărăsc.

Eu sunt o tipă curajoasă și nu mi-e frică de schimbări. Faptul că în urmă cu mai bine de 10 ani, când a început călătoria mea în televiziune, am apărut cu părul scurt, a fost un semnal bun, s-a potrivit de minune.

M-am întors la rădăcini, cum se spune. Eu mă simt foarte bine cu părul scurt, simt că mă reprezintă și mă diferențiază în peisajul media”, a declarat Alexandra Tudor pentru sursa citată.