Evenimentul Zilei > Monden > Culisele unei infidelități! O actriță celebră și fiul președintelui României
Culisele unei infidelități! O actriță celebră și fiul președintelui României

Culisele unei infidelități! O actriță celebră și fiul președintelui României

Cunoscuta actriță de telenovele Ioana Ginghină a trăit o scurtă poveste de dragoste alături de Dragoș Constantinescu, fiul fostului președinte al României, Emil Constantinescu.

Presa a insistat asupra acestei relații, în 2006, însă povestea celor doi nu a durat mult.

Când a divorțat de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină a trecut printr-un moment dificil. Tot ea, însă, a scris de multe ori, pe blogul personal, că este o femeie puternică și că va merge mai departe.

S-a vorbit în această vară despre fostele iubiri ale frumoasei actrițe. Una dintre ele l-a avut în centrul atenției chiar pe Dragoș Constantinescu, fiul fostului președinte al României, Emil Constantinescu.

Dragoş Constantinescu, fiul fostului preşedinte Emil Constantinescu, a avut o relaţie extraconjugală, până de curând, cu actriţa de telenovele Ioana Ginghină. Ioana Ginghină a fost căsătorită cu un actor, de care a divorţat legal la începutul acestui an (n.r. – înainte de a se căsători cu Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină a mai fost măritată cu un alt actor, Daniel Tudorică). De separat, ea s-a separat de fostul soţ la sfârşitul anului trecut”, relata, în 2006, ziarul Averea.

Când a avut o relație cu Ioana Ginghină, Dragoș Constantinescu era căsătorit, divorțând ulterior. În cele din urmă, relația dintre cei doi nu a durat foarte mult.

Nici nu s-a despărţit bine de fostul soţ, că Ioana a devenit extrem de apropiată cu fiul fostului preşedinte Constantinescu. Cei doi au ieşit mai multe luni împreună, chiar au fost văzuţi în cea de-a doua săptămână a lunii ianuarie într-un magazin din Bucureşti, la cumpărături. Dragoş Constantinescu era atunci căsătorit, dar şi el a divorțat”, mai scria Averea.

Relaţia s-a terminat repede, apoi Ioana s-a îndrăgostit de Papadopol, cu care s-a măritat în toamna lui 2007.