CUCERIREA ANULUI. Super-model internațional, surprinsă în brațele fostului soț al Elenei Băsescu - GALERIE FOTO

CUCERIREA ANULUI. Super-model internațional, surprinsă în brațele fostului soț al Elenei Băsescu - GALERIE FOTO

Ar putea fi cucerirea anului. La doar câteva luni de la divorțul de Elena Băsescu, Bogdan Ionescu a fost surprins de paparazzi cu un super-model.

Cunoscut mai mult sub porecla Syda, fostul ginere al președintelui Băsescu a fost fotografiat, în clubul Loft din Mamaia, în compania Elenei Baguci, una dintre cele mai cunoscute pe plan internațional dintre modelele românce.

Fotografiile realizate sâmbătă seara în cel mai fițos club de pe Litoral îi prezintă pe cei doi în ipostaze foarte tandre. Bogdan Ionescu a apărut în club alături de fotomodelul care a defilat până acum pe toate podiumurile lumii şi a fost primul manechin din România care a apărut pe coperta celebrei reviste „Vogue“, scriu cei de la Cancan.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nu se ştie deocamdată dacă cei doi au o relație, dar Syda a fost extrem de atent cu super-modelul. 

Elena Baguci este originară din Călărași și a pătruns în lumea modei încă din adolescenţă. A prezentat până acum pentru unele dintre cele mai renumite case de modă: Gucci, Chanel, Valentino sau Versace. 

Bogdan Ionescu şi Elena Băsescu s-au despărțit pe 1 septembrie anul trecut, atunci când ar fi trebuit să aniverseze împlinirea a patru ani de căsnicie. Anunțul separării a coincis şi cu ziua de naştere a fetiţei, Sofia Anais, care a împlinit trei ani. (Foto din Loft: Cancan.ro; celelalte foto: FB și Instagram)

Citește și: Super-imagini cu fostul ginere al lui Traian Basescu. Cum l-am filmat pe Syda in timp ce EBA schimba avioanele spre Maldive

EXCLUSIV! Prima reactie a lui Syda, dupa ce Becali l-a acuzat ca i-a cerut bani: “Gigi minte! Eram cu Elena si…

EBA a început războiul cu Syda! Ce i-au făcut bodyguarzii în fața copilului

VA FI RĂZBOI pentru SUMA IMENSĂ pe care Elena Băsescu O ARE DE ÎMPĂRŢIT cu Bogdan Ionescu după DIVORŢUL ANULUI? Detalii despre CONTUL-PROBLEMĂ

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu a vorbit deschis despre momentul dificil prin care trece mezina sa: "Nu sunt supărat pe niciunul dintre ei. Dacă ei au constatat că nu merge, asta e viaţa!"

Iubitul Elenei Băsescu, secretar economic la Paris