Evenimentul Zilei > Politica > Cu ce se mai ocupă europarlamentarul Mircea Diaconu: Și-a scos simpatizanții la o cafea
Cu ce se mai ocupă europarlamentarul Mircea Diaconu: Și-a scos simpatizanții la o cafea

Cu ce se mai ocupă europarlamentarul Mircea Diaconu: Și-a scos simpatizanții la o cafea

Europarlamentarul Mircea Diaconu şi-a invitat, astăzi, la o cafea simpatizanţii şi susţinătorii săi din campania electorală pentru alegerile europarlamentare de anul trecut, informează Agerpres.

El s-a întâlnit cu aceştia în Piaţa Revoluţiei din Botoşani, după care i-a invitat să bea o cafea împreună la un restaurantul din zona ultracentrală a municipiului.

Mircea Diaconu, care nu s-a remarcat prin activitatea sa în Parlamentul European, deși s-a împlinit un an de când a fost ales, şi-a propus să facă, în fiecare an din mandatul său de europarlamentar, un tur al României pentru a mulţumi oamenilor care l-au susţinut şi votat. El a anunțat că  va străbate în luna mai, timp de 22 de zile, toate localităţile pe care le-a vizitat şi în 2014.

"Este un circuit pe care l-am făcut anul trecut în mai. Sunt 22 de zile cu un scop precis: să le mulţumesc unor oameni care m-au ajutat când am avut nevoie de semnături ca să mă pot judeca cu cunoscutul domn Georgescu. Acum fac acelaşi tur şi în fiecare an voi face acelaşi tur pentru ca îmi place să mă plimb prin România, să mă întâlnesc cu oameni plăcuţi", a afirmat Diaconu.

În Parlamentul European Mircea Diaconu îndeplineşte funcţia de vicepreşedinte al Comisiei pentru Cultură şi Educaţie şi este membru al Alianţei Liberalilor şi Democraţilor pentru Europa, grup politic în care a fost ales ca membru al biroului de conducere.