Evenimentul Zilei > Monden > Cu ce animal de companie se afișează Margherita din Clejani (VIDEO)
Cu ce animal de companie se afișează Margherita din Clejani (VIDEO)

Cu ce animal de companie se afișează Margherita din Clejani (VIDEO)

Artista Margherita din Clejani se afișează, de câtva timp, însoțită de noul său animal de companie, o maimuță pe care a înfiat-o de la un cuplu de prieteni, din străinătate. Artista se fotografiază cu maimuța, postează filmulețe pentru fani pe rețelele de socializare și pare îndrăgostită de micuțul animal.

Margherita din Clejani este înnebunită după puiul de maimuță pe care l-a primit de la niște prieteni din străinătate. De câteva luni, ea postează fotografii și clipuri, pe rețelele de socializare, cu noul animal de companie, spre deliciul admiratorilor.

Într-unul dintre aceste clipuri, ea arată cum își hrănește maimuța, dându-i să mănânce iaurt, cu lingurița, așa cum fac părinții cu bebelușii. După cum se poate vedea, puiul de maimuță îi oferă artistei o preocupare în această perioadă de izolare, ajutând-o să treacă mai ușor peste lipsa de socializare.

De atlfel, se pare că întreaga familie a Clejanilor este îndrăgostită de simpaticul animăluț, după cum mărturisea, zilele trecute chiar Viorica din Clejani, mama tinerii artiste.

@vioricaclejani❤️❤️❤️ ##mymonkey ##mylove ##mybaby♬ sunet original – vioricaclejani