Evenimentul Zilei > Actualitate > CTP, criticat de un alt ziarist. Un redactor ȘEF îl face PRAF! „Îmbrăcat cu hanorac ieftin, de la SH”
CTP, criticat de un alt ziarist. Un redactor ȘEF îl face PRAF! „Îmbrăcat cu hanorac ieftin, de la SH”

CTP, criticat de un alt ziarist. Un redactor ȘEF îl face PRAF! „Îmbrăcat cu hanorac ieftin, de la SH”

Celebrul ziarist Cristian Tudor Popescu a intrat în colimatorul colegilor de la alte site-uri și posturi de televiziune.

După ce Victor Ciutacu a dezvăluit momente cel puțin de discutat din trecutul lui CTP, ziarista Anca Andrei, redactor șef la bugetul.ro, l-a pus la punct pe formatorul de opinie de la Digi24.

“Cristian Tudor Popescu, moralistul de serviciu, care ne da lectii aproape zilnic la Digi24, imbracat de fiecare data cu acelasi hanorac ieftin si care se pricepe la toate (inclusiv la tenis) a divortat de 4 ori pana acum si are o iubita cu vreo 20 de ani mai tanara. Deci ii face concurenta serioasa lui Inima Zburdalnica Tariceanu. Nu ca mi-ar pasa de viata lui personala, dar cand te prezinti ca un soi de Mesia imbrcat de la SH si tu esti un Cassanova plin de bani, parca toate prelegerile moraliste suna mai degraba a propaganda lipsita de continut real. Adica pare ca mesajul "mai usor cu pianul pe scari" i se aplica manusa. Cam astia sunt jurnalistii made in Romania. Afara vopsit gardul, inauntrul leopardul”, a scris aceasta pe pagina personală de Facebook.