Evenimentul Zilei > Monden > Pe cinte tortureaza Liz Hurley cu mesajele
Pe cinte tortureaza Liz Hurley cu mesajele

Pe cinte tortureaza Liz Hurley cu mesajele

Actrița Elizabeth Hurley, Liz, trece prin momente nu tocmai linștite. Situația este legată de fiul ei, Damian, deja un manechin cunoscut în lumea modei deși a împlinit doar 18 ani.

Grijile actriței sunt provocate de etapa de viață în care a intrat fiul ei și de această perioadă de pandemie. Damian a absovit gimnaziul cu cele mai bune calificative, dar, spune mama lui, regulile impuse de răspândirea coronavirusului a făcut ca pentru fiul ei și ceilalți elevi să fie „o nenorocire”.

Liz Hurley  e dură: „Tristețea și mizeria de a nu absolvi tradițional, de a nu-ți lua la revedere de la prieteni și de a nu-ți marca ultimul an din copilărie sunt îngrozitoare.”

Damian, deși a urcat de mai multe ori pe podiumurile de prezentare de modă, abia acum începe să-și construiască o carieră solidă de model. Mama lui, cu care seamănă izbitor, a povestit într-un interviu pentru presa engleză cum decurge această schimbare în viața lor, știut fiind faptul că ea l-a crescut singură, au fost pemanent împreună.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.