Nicole Young, soția celebrului rapper Dr. Dre, divorțează după 24 de ani de căsnicie. Femeia, a depus luni actele pentru divorț invocând diferențe ireconciliabile, informează Daily Mail.

Are 50 de ani și i-a făcut lui Dr. Dre doi copii: un fiu, Truice, acum de 23 de ani, și o fiică, Truly, 19 ani.  În lipsa unui contract prenupțial și având în vedere averea fabuloasă a rapperului, Nicole și-a luat cel mai tare avocat al celebrităților din California, pe Samantha Spector, care s-a ocupat și de cazurile altor vedete de la Hollywood, între care Jenna Dewan și Amber Heard.

Dre și Young au fost văzuți ultima dată împreună în public în februarie, anul acesta, la prezentarea de modă a casei Tom Ford, împreună cu fiica lor, Truly,  ocazie cu care rapperul a vorbit despre cât era de nerăbdător să-și petreacă ziua de naștere cu soția sa, pe 18 februarie.


Avertisment crunt al oamenilor de stiinţă: Încă o Pandemie, pe cale să se nască în China

Meteo. Prognoza lunii Iulie. Specialiștii au făcut anunțul


Pe numele său real Andre Romelle Young, Dr. Dre, 55 de ani, valorează cel puțin 800 de milioane de dolari, scrie presa străină. El a fondat brandul Beats Electronics, bazat pe sisteme audio de înaltă performanță și, ca atare, extrem de căutate. În 2014, compania de muzică Beats, a fost cumpărată de Apple pentru 3 miliarde de dolari, ceea ce i-a adus lui Dre  calitatea de ”primul miliardar din hip-hop” în topul Forbes.

În același an, rapperul a cumpărat o casă de 40 de milioane de dolari în cartierul Brentwood din Los Angeles, de la jucătorul NFL Tom Brady și supermodelul Gisele Bundchen. Rapperul este, de asemenea, fondatorul și CEO al Aftermath Entertainment și a fost anterior coproprietar al Death Row Records.

În 2001 Dre a câștigat în total aproximativ 52 de milioane de dolari doar din vânzarea unei părți din acțiunile deținute la  Aftermath Entertainment către Interscope Records, precum și din producerea megahitului ”Family Affair” cântat de Mary J. Blige.

Citiți articolul integral pe Rețete și vedete.

Sursa foto: Instagram / Dr.Dre