Vrea cel puțin 20.000 de euro

Din vară, ea se va despărți de gruparea finanțată de Primăria Capitalei și va căuta o formație care să-i poată oferi în salariu lunar de aproximativ 20.000 de euro. Neagu câștigă, în prezent, 17.500 de euro și ar vrea o mărire. Însă, Gabriela Firea, primarul general, a anunțat că instituția pe care o conduce nu-și permite să plătească un salariu mai mare.

„Nu ne permitem”

„La începutul acestui an au fost mai multe discuţii, care s-au precipitat în ultimele zile. A fost o solicitare a impresarului Cristinei Neagu, de a i se majora salariul la 20-21.000 de euro, de la 17.500, cât are acum. Doamna Gabriela Szabo m-a informat și s-a discutat în Consiliul de Administrație. Cu tot respectul pentru Neagu, valoarea ei și ceea ce înseamnă ea, nu ne permitem să-i oferim un salariu mai mare decât cel actual. Nu i-am diminuat salariul după accidentare şi i-am făcut o ofertă de a menţine salariul anterior chiar şi în această perioadă de convalescenţă”, a declarat Firea la Digi Sport.

A câștigat Liga Campionilor în 2015

Cristina Neagu a început să evolueze în handbalul mare pentru formația Rulmentul Brașov, în perioada 2006 – 2009. Apoi, a îmbrăcat tricoul grupării Oltchim Râmnicu (2009 – 2013) și s-a transferat la Buducnost. După patru ani petrecuți în Muntenegru, timp în care a cucerit Liga Campionilor (2015), interul stânga a semnat cu CSM în primăvara anului 2017.