Evenimentul Zilei > Sport > Cristiano Ronaldo, umilit? „Are doar trei-patru fente. Însă Il Fenomeno era cu totul altceva”
Cristiano Ronaldo, umilit? „Are doar trei-patru fente. Însă Il Fenomeno era cu totul altceva”

Cristiano Ronaldo, umilit? „Are doar trei-patru fente. Însă Il Fenomeno era cu totul altceva”

Francezul Mikael Silvestre a făcut o comparație între brazilianul Ronaldo și portughezul Cristiano Ronaldo.

Silvestre a fost coechipier cu Ronaldo ”Il Fenomeno” la Inter Milano, dar și cu Cristiano Ronaldo, când juca pe Old Trafford.

„Pe Cristiano poți să-l anticipezi pentru că are doar trei-patru fente. Le folosește pe acestea în cea mai mare parte a timpului”, a declarat Silvestre.

„În schimb, Il Fenomeno era cu totul și cu totul altceva. Nu mai zic de viteza sa. Am jucat și împotriva lui Cristiano, și împotriva lui Messi. Dar cel mai greu a fost cu brazilianul Ronaldo”, a continuat Silvestre

„El (n.r. Il Fenomeno) inventa lucruri pe moment, asta-l făcea special. Degeaba anticipai că o va lua prin stânga sau prin dreapta ta, el tot trecea. Putea să înscrie din orice poziție”, a mai spus Silvestre.

Cristiano Ronaldo, scos la vânzare de Juventus!

Lovită puternic de criza financiară cauzată de pandemia de coronavirus, Juventus Torino este dispusă să renunțe la serviciile lui Cristiano Ronaldo (35 de ani).

„Bătrâna Doamnă” nu mai poate suporta salariul lui Cristiano Ronaldo (31 de milioane de euro pe sezon) și l-a pus CR7 pe lista de transferuri. Totodată, clubul torinez este conștient că va pierde foarte mulți bani și din marketing, odată ce lusitanul o va părăsi pe campioana Italiei.

Chiar dacă Ronaldo le-a oferit celor de la Juve ca salariul său să fie micșorat, piemontezii cred că nici în această situație nu vor rezolva mare lucru din punct de vedere financiar.

Prețul pe care Juventus îl cere în schimbul celebrului jucător portughez este de 70 de milioane de euro. Cu salariul actual, Cristiano Ronaldo este cel mai bine plătit jucător din fotbalul italian. Portughezul încasează de aproape patru ori mai mult decât următorul clasat, care este olandezul Matthijs de Ligt, colegul său de la Juventus.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.