Cristiana Anghel, ceartă în plenul Senatului, pentru că nu a fost mulțumită de locurile PC din sală

Cristiana Anghel, ceartă în plenul Senatului, pentru că nu a fost mulțumită de locurile PC din sală

Cunoscută pentru scandalurile pe care le generează în plenul Parlamentului, senatorul PC, Cristiana Anghel l-a luat la întrebări pe președintele Senatului, Crin Antonescu. Aceasta a fost nemulțumită de faptul că trebuie să stea lângă PDL și UDMR.

"Am o întrebare: Cine a hotărât unde va sta PC-ul?”, a întrebat Cristiana Anghel, stârnind râsetele colegilor parlamentari.

”Nu râdeţi! Eu nu sunt în opoziţie. Am în faţă PDL-ul, am în coaste UDMR-ul, domnilor. Chiar n-am putut fi mutaţi cu un rând mai încolo? Sau am făcut prostii şi m-aţi pus la colţ?", a continuat ea.

"Râdem. Păi, asta e! Sau vă gândiţi că vom ajunge în opoziţie curând şi ne-aţi pregătit deja locul?", a mai întrebat senatorul PC.

Ne puteți urmări și pe Google News

Replica lui Crin Antonescu n-a întârziat să apară.

"Stimată doamnă, la primele două întrebări, cine a pus PC-ul unde l-a pus şi dacă o să fie în Opoziţie sau nu, ca persoană fizică v-aş putea răspunde, cu lux de amănunte, ca preşedinte al Senatului nu-mi permit", a spus Antonescu.

În toamna anului trecut, Anghel a fost la un pas de a fi dată afară din sală de către Antonescu, după ce a început să îi adreseze acestuia o serie de acuze, declarând că se simte discriminată într-un Senat compus în mare parte din bărbaţi. Atunci, ea a fost nemulțumită pentru că nu a fost lăsată să vorbească la telefon cât și-a dorit.