Evenimentul Zilei > Politica > Cristian Rizea, despre acuzațiile aduse de Elena Udrea: „Am privit siderat aceste afirmații. Singura mea vină este că o cunosc de 14 ani”
Cristian Rizea, despre acuzațiile aduse de Elena Udrea: „Am privit siderat aceste afirmații. Singura mea vină este că o cunosc de 14 ani”

Cristian Rizea, despre acuzațiile aduse de Elena Udrea: „Am privit siderat aceste afirmații. Singura mea vină este că o cunosc de 14 ani”

Cristian Rizea a reacționat, azi, la acuzațiile aduse de Elena Udrea. PSD-istul spune că a luat legătura cu avocații săi și o va da în judecată pe Elena Udrea.

„Am privit siderat aceste afirmații. Singura mea vină e că o cunosc pe Elena Udrea, de 14 ani, ne-am cunoscut așa, ca amici de familie, să zic. Dar asta nu înseamnă că eu vreodată voi abdica de la principiile mele și între Elena Udrea și statul de drept, o voi alege pe ea. Atunci când un om greșește trebuie să răspundă în fața legii. Și niciodată n-o să acuz SRI și DNA doar pentru că așa dorește ea. E într-o situație regretabilă, și îmi pare rău pentru ea, dar eu am fost constat în pozițiile publice pe care le-am avut. Să meargă în fața justiției. Faptul că mi-am permis să apăr instituțiile statului, înseamnă ca Elena Udrea să arunce cu noroi în mine?”, a spus Cristian Rizea pentru postul B1 TV.

„Eu deja am vorbit cu avocații mei și o voi da în judecată. Să spună public ce bani mi-au dat. Eu îi respect pe cei care m-au trimis în Parlament, dar nu pe cei care au jefuit România, chiar dacă îmi sunt amici”, a adăugat PSD-istul.

Deputatul Elena Udrea a declarat, miercuri seară, că nu a fost întrebată nimic timp de patru ani de procurori în dosarul Gala Bute și că va susține o intervenție în fața plenului Parlamentului unde va spune „ce știe” și că va trimite o declarație tuturor ambasadelor.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: