CFR Cluj pierde un jucător important, după 1-5 cu Farul

CFR Cluj pierde un jucător important, după 1-5 cu Farul Sursa foto: Arhiva EVZ

Fundașul dreapta Cristi Manea n-a putut trece peste eșecul lui CFR Cluj în meciul cu Farul, scor 1-5, în runda cu numărul #5 din play-off-ul Superligii. El a început meciul titular, dar a fost schimbat cu Vasile Mogoș la pauză. Acesta a spus că toți jucătorii ar fi meritat să fie înlocuiți și că nu este normal ce s-a întâmplat.

Cristi Manea pleacă de la CFR Cluj

Manea, care a câștigat 5 titluri de campion cu CFR, a declarat că ardelenii au nevoie de un antrenor puternic și că va pleca de la CFR Cluj în vară. El a spus că au fost mai multe neînțelegeri și că nu s-a găsit rezolvare.

cristi manea

Sursa foto Wikipedia

„Nu avem nicio scuză, am fost cu toții penibili. Trebuie să ne trezim. Mergem la Craiova, unde va fi și mai greu. Cred că meritam toți să fim schimbați la pauză. Trebuie să ne trezim toți că e groasă. Ăsta e fotbalul, te pedepsește. Nu mai am cuvinte, nu ne-a ieșit nimic. Cred că meritam cel puțin un egal cu FCSB. Parcă nu mai avem noroc, nu știu”, a spus Manea, pentru Prima Sport.

Cristi Manea, despre viitorul CFR Cluj

El și-a spus părererea și despre Dan Petrescu, care va prelua echipa în vară: „Să nu mai îmbrăcăm tricoul ăsta. Avem nevoie de un antrenor ca lumea care să pună piciorul în prag. Să fie seriozitate mai mare.Îmi fac treaba până la final. Îmi expiră contractul în vară, nu am ajuns la un acord, cred că voi pleca”.

Ne puteți urmări și pe Google News
cristi manea

Sursa foto Youtube

CFR Cluj, umilită de Farul Constanța

Farul Constanţa a surclasat-o pe CFR Cluj cu scorul de 5-1 (2-0), vineri seara, la Ovidiu, într-un meci din etapa a cincea a fazei play-off a Superligii de fotbal. Farul s-a impus prin golurile marcate de Louis Munteanu (22), Ionuţ Cojocaru (51, 78), Constantin Grameni (67) şi Cristian Ganea (83), la ultimele două contribuind şi devierile unor fundaşi adverşi.

Golul de onoare ale ardelenilor a fost semnat de Philip Otele (76). Farul a mai avut ocazii de gol prin Cojocaru (1), Ganea (9 - bară), Narek Grigorian (33) şi Munteanu (46). Pentru CFR a fost a treia înfrângere în play-off (pe lângă o victorie şi un egal). În sezonul regulat, în meciurile directe, CFR s-a impus cu 3-1 la Cluj, iar la Ovidiu a fost egal, 1-1.