În cadrul unui interviu acordat pentru „Eu sunt 12”, fostul mare fundaș român a povestit cum cum a câștigat banderola de căpitan la Ajax, după o bătaie cu Zlatan Ibrahimovici. Cei doi fiind coechipieri atât la formația batavă, cât și la Inter Milano.

„Wow, e ceva de atunci!(Râde). El m-a văzut primul. Eu eram pe “Amsterdam Arena”, la antrenament. El era în tribună, abia semnase cu Ajax. Îmi aduc aminte că i-am spus: Bine ai venit!.

În scurt timp am făcut schimb de numere de telefon. Am ajuns prieteni, deşi totul a început cu stângul! Între noi a fost un moment tensionat. Echipa era în degringoladă, antrenorul tocmai fusese demis. Jucătorii nu se antrenau la potenţial maxim, erau nervoşi. Au fost mai multe clinciuri, iar la un anumit moment, Zlatan m-a lovit.

L-am bătut pe Ibrahimovici pentru a menţine ordinea! La final, a refuzat să-mi strângă mâna, pentru a lasă totul la trecut. M-a sunat însă după vreo două ore că să-şi ceară scuze şi m-a invitat la masă!

Am acceptat şi de atunci a început ceva fantastic între noi. Ştiu că la finalul acelui antrenament am aflat că Ronald Koeman este noul antrenor. Apoi m-am trezit căpitanul echipei”, a mărturisit Chivu pentru sursa citată.

 

Te-ar putea interesa și: